ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ

El Chiringuito: "Ο Εμπαπέ αρνήθηκε νέα πρόταση της Παρί για ανανέωση δύο ετών"

Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει αφού σκόραρε στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό
Ο Κιλιάν Εμπαπέ πανηγυρίζει γκολ του στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μονακό © 2021 CHRISTOPHE ENA / AP IMAGES

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είπε νέο "όχι" στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς σύμφωνα με το ισπανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα El Chiringuito αρνήθηκε πρόταση των Παριζιάνων για διετή ανανέωση.

Η Παρί Σεν Ζερμέν βλέπει τις ημέρες να κυλούν -εις βάρος της- και τον Κιλιάν Εμπαπέ να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με την ομάδα. Ο σύλλογος του Παρισιού έχει καταστήσει σαφές από την περασμένη σεζόν πως προτεραιότητα είναι η επέκταση της συνεργασίας με τον 23χρονο σταρ.

Βέβαια, από το περασμένο καλοκαίρι ο Γάλλος διεθνής είχε εκφράσει την επιθυμία του να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ, ωστόσο η προσφορά των "μερένγκες" δεν έγινε δεκτή από τους Παριζιάνους. Οι Μαδριλένοι μάλιστα, φέρεται να έχουν ετοιμάσει ήδη το συμβόλαιο του νεαρού επιθετικού, ο οποίος όμως, δεν μπορεί να το υπογράψει τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο.

Παρότι, ο Εμπαπέ φαίνεται πως έχει καταλήξει σχετικά με το μέλλον του, η Παρί δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Συγκεκριμένα, το ισπανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα El Chiringuito, αποκάλυψε ότι ο σύλλογος του Παρισιού κατέθεσε νέα πρόταση στον 23χρονο για ανανέωση μέχρι το 2024, με τον Γάλλο ωστόσο, να λέει ξανά "όχι". Αυτό ήταν και το κερασάκι στην τούρτα, καθώς μετά τη νέα απόρριψη της προσφοράς, η Παρί πιστεύει ότι πλέον δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να τον κρατήσει.

TAGS ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LIGUE 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ