ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

El Chiringuito: "Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε με τον Ζιντάν μετά από εισήγηση του Ρονάλντο"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ
Ο Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της Ρεάλ AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI, FILE

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το El Chiringuito, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ ήρθε σε επαφή με τον Ζινεντίν Ζιντάν ύστερα από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να βρίσκεται υπό πίεση έπειτα από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγνοεί τη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Premier League, με τη νέα ήττα από τη Λέστερ (4-2) το Σάββατο (16/10) να έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ο Νορβηγός κόουτς έχει μπροστά του μία κρίσιμη εβδομάδα, καθώς οι Red Devils αντιμετωπίζουν στην Ευρώπη την Αταλάντα (20/10, 22:00, COSMOTE SPORT 2 HD και LIVE στο SPORT24) στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων της Champions League, ενώ ακολουθεί και η δύσκολή αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ στην Premier League.

Η πίεση στον Σόλσκιερ έχει αυξηθεί, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα Μέσα στο Νησί η Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει να σχηματίζει μία λίστα με υποψήφιους διαδόχους του, καθώς δεν είναι ικανοποιημένη από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας και τα αποτελέσματα.

Το El Chiringuito αποκάλυψε πως οι διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο ήρθαν ήδη σε μία πρώτη επαφή με τον πρώην τεχνικό της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν, αναφέροντας μάλιστα, ότι αυτό συνέβη ύστερα από εισήγηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ