ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Ολα καλά για μένα στην Ελλάδα, οι οπαδοί με λατρεύουν μέχρι θανάτου"

Ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό για την Super League
Ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του με τη φανέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό για την Super League EUROKINISSI SPORTS

Άκρως ικανοποιημένος για την παρουσία του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε μέσω συνέντευξής του σε γαλλική ιστοσελίδα ο Γιουσέφ Ελ-Αραμπί, που έκανε ειδική αναφορά στο δέσιμό του εντός και εκτός γηπέδου με τον Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ήταν εκπληκτικός την περασμένη σεζόν, πρώτη του στο μεγάλο λιμάνι, όταν σταμάτησε στα 27 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και συνέβαλε τα μέγιστα στο να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας ο Ολυμπιακός, ενώ και φέτος είναι εξίσου απολαυστικός, μετρώντας ήδη 15 γκολ, εκ των οποίων τα 14 στη Super League Interwetten όπου είναι πρώτος σκόρερ.

Το μυστικό πάντως για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στη χώρα μας με τα ερυθρόλευκα είναι πως έχει δέσει απόλυτα με την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό αλλά και τους αρκετούς παίκτες που είναι κάτοικοι Ρέντη και μιλούν γαλλικά όπως και αυτός, με τον Μαροκινό φορ να παραχωρεί μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην ίστοσελίδα "sofoot.com".

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί:

Για το πώς αισθάνεται στην Ελλάδα: "Με υποδέχθηκαν καλά από το ξεκίνημα. Έπρεπε να αποδείξω πράγματα. Μετά από τρία χρόνια στο Κατάρ πολλοί θα νόμιζαν ότι θα είχα εξαφανιστεί. Σήμερα νιώθω πολύ καλά στην Ελλάδα και τα πάντα πηγαίνουν ωραία. Οι οπαδοί με λατρεύουν και αισθάνομαι καλά στον Ολυμπιακό".

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό: "Είμαι χαρούμενος, το συμβόλαιό μου ανανεώθηκε αυτόματα για ένα χρόνο ακόμα, είμαστε πρώτοι στο πρωτάθλημα και είμαι μέσα στους πρώτους σκόρερ".

Για την εξαιρετική χημεία του με τον Βαλμπουενά: "Κάνουμε παρέα εντός και εκτός γηπέδου. Είμαι χαρούμενος που παίζω μαζί του. Όλοι έχουμε στο μυαλό μας την καριέρα που έχει κάνει και κυρίως στη Μαρσέιγ. Είναι ο καλύτερος πασέρ του πρωταθλήματος. Είναι ευχαρίστηση να τον έχεις συμπαίκτη σου".

Για το γεγονός ότι στην ομάδα υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που μιλούν γαλλικά: "Είναι ωραίο να βρίσκονται στην ομάδα ο Σισέ, ο Μπα, ο Εμβιλά, που ήρθε φέτος. Επίσης είμαστε τυχεροί που έχουμε ως αθλητικό διευθυντή τον Κριστιάν Καρεμπέ. Είναι θετικό ότι μιλάμε μαζί του και μπαίνουμε πιο εύκολα στην ομάδα".

Για το αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Καέν, στην οποία έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα σε επαγγελματικό επίπεδο το 2008: "Θα ήταν θαυμάσιο να ολοκληρώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα στην Καέν".

Για το αν είναι οπαδός της Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που υπέθεσαν πολλοί με το μποξεράκι με τα χρώματά της που φορούσε στο ματς της πρεμιέρας του φετινού Champions League απέναντι στην παραδοσιακή τους αντίπαλο, Μαρσέιγ: "Τα social media αρέσκονται να κάνουν τον κόσμο να μιλάει για να βασανίζουν τους φίλους της Μαρσέιγ. Ειπώθηκαν πολλά για εκείνο το ματς, οπότε δεν θα πω κάτι περισσότερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ