ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ελ Αραμπί: "Έχουμε κάνει καλή σεζόν, απομένει ένας αγώνας"

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τα playoffs της Super League Interwetten.
Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πανηγυρίζει γκολ του στο Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μετά απ' τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού με 4-1 δήλωσε χαρούμενος για τα γκολ που έχει πετύχει φέτος, ενώ έδωσε το σύνθημα για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ (22/5, 21:00).

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 4-1 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να πετυχαίνει δύο γκολ. Ο Μαροκινός επιθετικός δήλωσε στη Nova χαρούμενος για όσα έχει πετύχει φέτος ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του παράλληλα. Επίσης, χαρακτήρισε τη φετινή σεζόν καλή, ενώ τόνισε πως απομένει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΠΑΟΚ (22/5, 21:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αραμπί:

Για το παιχνίδι: "Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και τα γκολ του Μασούρα μας έδωσαν αυτοπεποίθηση. Πήραμε μία δίκαιη νίκη. Ήμασταν πολύ καλοί, κάτι που μας είχε ζητήσει ο προπονητής".

Για το αν ήταν απάντηση για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: "Πράγματι κόντρα στον Παναθηναϊκό κάναμε την πρώτη μας ήττα. Ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε σήμερα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

Για τα γκολ που σημείωσε φέτος: "Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό και ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Έχουμε κάνει καλή χρονιά, αλλά απομένει ένας ακόμη αγώνας και θέλουμε να τελειώσουμε καλά τη σεζόν".

Για τον αν βοήθησε τον Σα στο πέναλτι του Βιγιαφάνες: "Ναι, είναι υποχρέωση μου να δουλεύω για όλη την ομάδα. Όντως έδωσα την πληροφορία στο Σα για το πού θα εκτελέσει το πέναλτι ο Βιγιαφάνες".

Για το γεγονός πως ισοφάρισε το ρεκόρ του Τζιμπρίλ Σισέ στο σκοράρισμα: "Είναι πολύ σημαντικό γιατί εκείνος ήταν παίκτης του Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό για την ιστορία των συλλόγων. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο και την οικογένειά μου".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ