ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ανέβηκαν στην Super League 2 Κηφισιά και Ηρόδοτος, έμεινε στα ερασιτεχνικά ο Πανιώνιος

Φάση από την αναμέτρηση Πανιώνιος - Κηφισιά (7 Ιουλίου 2021)
Φάση από την αναμέτρηση Πανιώνιος - Κηφισιά (7 Ιουλίου 2021) EUROKINISSI SPORTS

Η Κηφισιά επικράτησε με 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς που είχε το χαρακτήρα τελικού και για τις δύο ομάδες και προβιβάστηκε στην Super League 2, αφήνοντας τους κυανέρυθρους στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Οι φίλοι του Πανιωνίου λαχταρούσαν την άνοδο της ιστορικής ομάδας στην Super League 2 καθώς είχε την ευκαιρία να το πετύχει σε περίπτωση νίκης απέναντι στην Κηφισιά στη Νέα Σμύρνη, όμως το πολυπόθητο τρίποντο που θα έφερνε τον προβιβασμό δεν ήρθε ποτέ.

Η ομάδα των βορείων προαστίων ήταν η νικήτρια με 1-0 στον "τελικό" των δύο ομάδων στο πλαίσιο του Νοτίου Ομίλου των play offs της Γ' Εθνικής και πήρε έτσι το εισιτήριο για τη δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία.

Το εισιτήριο της ανόδου εξασφάλισε και ο Ηρόδοτος με το 2-0 απέναντι στην Ζάκυνθο, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται την τελευταία αγωνιστική για το ποια εκ των δύο θα πάρει την πρώτη θέση για το τυπικό της υπόθεσης, με τον Πανιώνιο από την πλευρά του να συνεχίζει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και τη νέα σεζόν.

Το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση που έκρινε τη μάχη της ανόδου σημειώθηκε στο 62' σε μία από τις ελάχιστες επικίνδυνες επισκέψεις των φιλοξενουμένων στα καρέ του Πανιωνίου, με τον Τετέι να εκμεταλλεύεται διαδοχικά λάθη στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και να γράφει το 1-0 που έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Στουρνάρας, Λάμψιας, Ξυγκόρος (11' Ζάχι), Ζούλιας (68’ Μακρίδης), Κοντοές, Μπρέγκου, Νίνο, Πίσπας, Λιούμης (60’ Σταμάτης), Γροντής, Μούντριχας (68’ Αργυρίου)

ΚΗΦΙΣΙΑ: Μιχελής, Παπαγγελής, Παυλάκης, Μκρτσιάν, Γκότοβος, Παπασάββας (78’ λ.τρ. Καμινιώτης), Καλλέργης (56’ Κοντογιάννης), Ποζατζίδης, Κρητικός, Ζέλο (56’ Τζέλη), Τετέι (84’ Τόσκα).

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ