ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις απόψε για Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

2020-2021 /  /  -  (  / EUROKINISSI)
2020-2021 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ολυμπιακός και Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ δίνουν σήμερα κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση των Κυπέλλων Ευρώπης. Και οι 2 ελληνικές ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας με στόχο να διατηρήσουν το αήττητο στους ομίλους τους.

Στο Europa League ο Ολυμπιακός έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα με 2 νίκες κόντρα στην Αντβέρπ (2-1) και την Φενερμπαχτσέ (0-3). Απόψε (22:00) αντιμετωπίζει στη Φρανκφούρτη την Άιντραχτ, η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς.

Στο Conference League ο ΠΑΟΚ έχει μία νίκη με 0-2 κατά της Λίνκολν Ρεντ Ιμπς και μία ισοπαλία με 1-1 στην Τούμπα στο ματς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας. Βρίσκεται στη 2η θέση του ομίλου με 4 βαθμούς και κυνηγάει την Κοπεγχάγη, η οποία είναι πρωτοπόρος με 6 πόντους. Η σημερινή αναμέτρησή τους (19:55) στην Κοπεγχάγη είναι καθοριστικής σημασίας στην κόντρα των 2 ομάδων για την 1η θέση.

Πολλαπλά σκορ και τριάδα με ενισχυμένες αποδόσεις

Το Pamestoixima.gr έχει ετοιμάσει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ολυμπιακός, οι οποίοι παίζονται με 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 2-1, 2-2 και 0-2 για τον αγώνα Κοπεγχάγη-ΠΑΟΚ και 3-1, 1-1 και 0-1 για το παιχνίδι Άιντραχτ-Ολυμπιακός, καθώς και η τριάδα με το σκοράρισμα των Ελ Αραμπί και Ακπόμ, στα 2 ματς των ελληνικών ομάδων, μαζί με τα Over 4,5 κόρνερ της Αϊντχόφεν στο παιχνίδι με τη Μονακό.

Έρχονται έξι ντέρμπι την Κυριακή με πολλές προσφορές

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, μετά τα σημερινά ευρωπαϊκά παιχνίδια τους, θα αναμετρηθούν την Κυριακή (20:30) στο Καραϊσκάκη στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Super League.

Την ίδια ημέρα θα γίνουν άλλα 5 ντέρμπι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (18:30) στην Premier League, Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης (17:15) στη La Liga, Ρόμα-Νάπολι (19:00) και Ίντερ-Γιουβέντους (21:45) στη Serie A και Μαρσέιγ-Παρί Σεν Ζερμέν (21:45) στη Ligue 1.

Ειδικά στοιχήματα για τα ντέρμπι με ενισχυμένες αποδόσεις

Για τα 6 ντέρμπι της Κυριακής το Pamestoixima.gr προσφέρει τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα, με ενισχυμένες αποδόσεις:

  • Νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων στα 6 ντέρμπι με χάντικαπ γκολ
  • Ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ στα 6 ντέρμπι
  • Ντέρμπι με τα περισσότερα γκολ
  • Over/Under γκολ στα 6 ντέρμπι
  • Σύνολο γκολ στα 6 ντέρμπι
  • Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει
  • Καρίμ Μπενζεμά να σκοράρει
  • Λαουτάρο Μαρτίνεζ να σκοράρει
  • Λορέντζο Ισίνιε να σκοράρει
  • Λιονέλ Μέσι να σκοράρει
  • Τικίνιο να σκοράρει
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ