SUPER LEAGUE 2

Εκστρατεία της Super League 2: "Ζητάμε τη δίκαιη επιδότησή μας για να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο"

Το σήμα της Super League 2
Το σήμα της Super League 2 INTIME

Η Super League 2 με ποστ στα social media ζητάει τη δίκαιη επιδότησή της, προκειμένου να συνεχίσει το πρωτάθλημα και να μείνει "ζωντανό" το ποδόσφαιρο.

Με εκστρατεία στα social media η Super League 2 ζητάει να λάβει το ποσοστό φορολόγησης από το στοίχημα που δικαιούται, προκειμένου να συνεχιστεί κανονικά το πρωτάθλημα.

"Η πολιτεία αποφάσισε αυθαίρετα, από τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ που δικαιούμαστε να λάβουμε από την φορολόγηση του στοιχήματος, να μας μοιράσει ψίχουλα.

Ζητάμε τη νόμιμη και δίκαιη επιδότησή μας, για να κρατήσουμε ζωντανή την Super League 2. Για να κρατήσουμε ζωντανό το ποδόσφαιρο, σε ολόκληρη την Ελλάδα", αναφέρει η Super League 2 στην ανάρτησή της.

Για το μεσημέρι της Πέμπτης (9/2) προγραμματίστηκε Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2, στα γραφεία της Ένωσης με θέματα την ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις για την απόδοση του ποσοστού φορολόγησης από το στοίχημα.

Θυμίζουμε ότι οι ομάδες της Super League 2 αποφάσισαν τη διακοπή του πρωταθλήματος ως διαμαρτυρία για τα χρήματα που θα λάβουν από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Υποστηρίζουν ότι από τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ που δικαιούται η Super League 2, η Πολιτεία αποφάσισε να της δώσει μόλις 1.7 εκατομμύρια, δημουργώντας ζήτημα επιβίωσης στη λίγκα, τις ομάδες, τους παίκτες, αλλά και στα παιδιών των ακαδημιών.

Η Super League 2 έχει ομάδες στις 12 από τις 13 περιφέρειες της χώρας, με των 90% των παικτών να είναι Έλληνες, ενώ υπολογίζεται ότι 800 ταλέντα προπονούνται στις ακαδημίες των συλλόγων.

Όσο το πρωτάθλημα βρίσκεται στον "πάγο" 700 ποδοσφαιριστές μαζί με τις οικογένειες τους κινδυνεύουν να μείνουν χωρίς εισόδημα, περίπου 800 ταλέντα των ακαδημιών των ομάδων σταματούν τις προπονήσεις ενώ αντίστοιχο πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει με τους εργαζόμενους στις ομάδες.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ