ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στο κορυφαίο συνέδριο Ιατρικής

Εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στο κορυφαίο συνέδριο Ιατρικής

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε με τετραμελή αντιπροσωπεία στο ιατρικό συνέδριο που διοργάνωσε η FIFA στο Καμπ Νου και στο οποίο οι συμμετέχοντες ξεπέρασαν τους 3.000.

Στην Βαρκελώνη και στο γήπεδο της Μπαρτσελόνα βρέθηκαν από τις 2 έως τις 4 Ιουνίου τέσσερα μέλη του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού και παρακολούθησαν από κοντά το κορυφαίο ιατρικό συνέδριο FIFA Isokinetic Medical Group Conference.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον επικεφαλής γιατρό του ιατρικού team, Γιάννη Λεβάκο, τον επικεφαλής φυσικοθεραπευτή του τμήματος αποκατάστασης Μάνο Κασαπάκη, τον γυμναστή αποκατάστασης Γιώργο Παπαδημητρίου και τον φυσικοθεραπευτή Οδυσσέα Παγιά.

Η θεματολογία που αναπτύχθηκε αφορούσε την ανάπτυξη στρατηγικών τόσο για την πρόληψη όσο και για την αντιμετώπιση των τραυματισμών, ενώ στο συνέδριο αυτό πήραν μέρος 2500-3000 συμμετέχοντες και αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για το χώρο της ιατρικής του ποδοσφαίρου, καθώς παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τους σημαντικότερους επιστήμονες του χώρου.

Εκπροσώπηση του Παναθηναϊκού στο κορυφαίο συνέδριο Ιατρικής
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ