ΙΝΤΕΡ

Έκλεψαν αμάξι αξίας 400.000 ευρώ από τη βίλα του Βιδάλ

Inter Milan's Arturo Vidal controls the ball during the Champions League group D soccer match between Inter Milan and Sheriff at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 19, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan's Arturo Vidal controls the ball during the Champions League group D soccer match between Inter Milan and Sheriff at the San Siro stadium in Milan, Italy, Tuesday, Oct. 19, 2021. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Θύμα ληστών έπεσε ο Αρτούρο Βιδάλ αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιέυματα άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του και έκλεψαν αυτοκίνητο αξίας 400.000 ευρώ.

Θύμα κλοπής έπεσε ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο Χιλιανός μέσος της Ίντερ είδε τη μεγάλη συλλογή του από ακριβά αυτοκίνητα να μειώνεται κατά ένα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν ιταλικά Μέσα άγνωστοι κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι του και να κλέψουν ένα από τα αυτοκίνητά του αξίας 400.000 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκεκριμένα πρόκειται για ένα τζιπ Mercedes το οποίο ήταν από τα "στολίδια" της συλλογής του. Οι ληστές προσπάθησαν να κλέψουν και τη Ferrari του Χιλιανού, αλλά δεν τα κατάφεραν.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ