ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Έκκληση Λαπόρτα: "Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να τραβήξουμε κουπί όλοι μαζί"

Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα
Ο Τζοάν Λαπόρτα στη συνέντευξη Τύπου για την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι από την Μπαρτσελόνα 2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, έκανε έκκληση στους φίλους του συλλόγου να μην γυρίσουν την "πλάτη" στην ομάδα, αλλά όλοι μαζί ενωμένοι να τη βοηθήσουν να ξεπεράσει τον αποκλεισμό από το Champions League.

Η απογοήτευση και η δυσαρέσκεια τις τελευταίες ώρες είναι ιδιαίτερα έντονες στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, η οποία μετά την εντός έδρα ήττα από την Μπέτις (0-1) στη La Liga, έμεινε εκτός Champions League. Η Μπάγερν έχει αποδειχθεί δήμιος των Καταλανών και με 3-0 τους έστειλε απευθείας στο Europa League.

Ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" που πριν την αναμέτρηση εξέφραζε με βεβαιότητα πως η Μπαρτσελόνα θα υποτάξει τους Βαυαρούς στο Μόναχο είδε την ομάδα του να μένει εκτός της νοκ άουτ φάσης από τη διοργάνωση έπειτα από 20 χρόνια.

Μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης, παραχώρησε δηλώσεις στο TV3, όπου μεταξύ άλλων έκανε έκκληση τους φίλους του συλλόγου να στηρίξουν την ομάδα.

"Λυπούμαστε γι' αυτό το αποτέλεσμα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Είναι ώρα να δουλέψουμε, να κοιτάξουμε μπροστά και να προσπαθήσουμε να αντιστρέψουμε αυτή την κατάσταση. Κάναμε ό,τι μπορούσαμε και τώρα πρέπει να προσπαθήσουμε να το ξεπεράσουμε. Κάνω μία έκκληση σε όλους τους φίλους της Μπαρτσελόνα. Σήμερα περισσότερο από ποτέ πρέπει να τραβήξουμε κουπί όλοι μαζί για να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτή την κατάσταση", τόνισε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA CHAMPIONS LEAGUE EUROPA LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ