ΑΕΚ

Εκδίκαση ή νέα αναβολή με Ψωμιάδη

Εκδίκαση ή νέα αναβολή με Ψωμιάδη
Ψωμιάδης INTIME SPORTS

Στο Εφετείο Αθηνών και στο 1ο τριμελές εφετείο κακουργημάτων η εκδίκαση Ψωμιάδη, με τις πληροφορίες να μιλάνε για 6η συνεχόμενη αναβολή.

Μετά από 5 συνεχόμενες αναβολές, η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει για ακόμα μια φορά την οικογένεια Ψωμιάδη με τους εκπροσώπους του δικεφάλου, να ευελπιστούν αυτή τη φορά να μην υπάρξει αναβολή και να ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αρχές των Σκοπίων δεν έχουν αποστείλει ακόμα τα έγγραφα που να επιτρέπουν να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης και για την υπεξαίρεση χρημάτων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, πλην της υπόθεσης των στημένων.

Πάντως, από το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδος, υπήρξε η ενημέρωση ότι έχει γίνει νέο διάβημα πριν λίγες ημέρες από τον Έλληνα Πρέσβη στα Σκόπια, με τις αρχές της συγκεκριμένης χώρας να αναφέρουν πως έχουν όλα τα έγγραφα στα χέρια τους για να στείλουν επιτέλους την απόφασή τους στην Ελλάδα.

Μια απόφαση που θα ανοίγει το δρόμο προς τις δικαστικές αρχές για να ξεκινήσει η περιβόητη υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από τα ταμεία της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Διαβάστε περισσότερα στο ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ