ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Είπε "ναι" για Δώνη ο Πιεμπονγκσάντ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ) / ΔΩΝΗΣ
(ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ) / ΔΩΝΗΣ (ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ / ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ ενημερώθηκε για τις απαιτήσεις του Δώνη και έδωσε την έγκριση στον Νταμπίζα να τελειώσει το ζήτημα. Ραντεβού των δύο πρώτων το βράδυ της Κυριακής (03/06). Διαβάστε στο Sport24.gr.

Τη συναίνεση του ώστε να επισημοποιηθεί η προφορική συμφωνία του Νίκου Νταμπίζα με τον Γιώργο Δώνη, έδωσε ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Ο Ταϊλάνδός ενημερώθηκε για τη διαφορά που προέκυψε στο οικονομικό για το δεύτερο έτος του συμβολαίου και δεν θεώρησε υπερβολικές τις απαιτήσεις του Δώνη.

Ο Πιεμπονγκσάντ ανέφερε στον Νταμπίζα ότι έχει τη συγκατάθεση του για την πρόσληψη του Δώνη. Αυτό που ενδιέφερε πρωτίστως τον 63χρονο επιχειρηματία ήταν να μάθει τα κριτήρια για την επιλογή του προπονητή και δευτερευόντως να εγκρίνει ή να απορρίψει τον προτεινόμενο.

Πρακτικά, ο Πιεμπονγκσάντ ανέθεσε στον Νταμπίζα την ευθύνη για την κάλυψη της τεχνικής ηγεσίας και θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα της δουλειάς του προπονητικού επιτελείου. Ο τεχνικός διευθυντής θα έχει ελευθερία στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος και θα κριθεί από το έργο του.

Ο Αλαφούζος, από την πλευρά του, είχε εγκρίνει τη συμφωνία με τον Δώνη και απέμενε η σύμφωνη γνώμη του Πιεμπονγκσάντ. Από τη στιγμή που ο Ταϊλανδός δεν έφερε αντιρρήσεις, ο Νταμπίζας θα επικοινωνήσει με τον Δώνη και θα κλείσουν ραντεβού για τα τυπικά.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο 48ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Αμέσως μετά τη συνάντηση του με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο Νίκος Νταμπίζας επικοινώνησε με τον Γιώργο Δώνη και του ζήτησε να έρθει άμεσα στην Αθήνα, προκειμένου να συναντηθεί και εκείνος με τον Ταϊλανδό.

Ο Δώνης είχε μεταβεί την Παρασκευή στη Λάρισα, ωστόσο ήταν stand-by για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα. Μετά την κλήση του Νταμπίζα, θα ταξιδέψει στην Αθήνα και το βράδυ υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού του Πιεμπονγκσάντ με τον Δώνη, παρουσία και του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού.

Αυτό που υποστηρίζουν από το Τριφύλλι είναι ότι πρόκειται για συνάντηση γνωριμίας και ακόμα δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Είναι λογικό και ο Δώνης να θέλει να μιλήσει με τον Πιεμπονγκσάντ, ώστε να πληροφορηθεί τις προθέσεις του και τα σχέδια του. Πάντως, όλα δείχνουν ότι το "τραίνο" θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

AP Photo/Paul White

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ