ΗΡΑΚΛΗΣ

Είπαν "ναι" σε Ψωμιάδη

Είπαν "ναι" σε Ψωμιάδη
INTIME SPORTS

Κι αν το μόνο που απομένει είναι να επισημοποιηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα, η πλειοψηφία των 412 μελών του Γ.Σ. Ηρακλής ψήφισαν υπέρ της εμπλοκής του Μάκη Ψωμιάδη στην ΠΑΕ Ηρακλής.

Μία εξέλιξη που σημαίνει πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει στο νέο πρωτάθλημα της Super League παίρνοντας το ΑΦΜ το οποίο έχει την στιγμή αυτή η ΠΑΕ Καβάλα.

Σύμφωνα με την συμφωνία που έχει υπάρξει μεταξύ των δύο πλευρών από της συζητήσεις που ούτε λίγο ούτε πολύ είχανε διαρκέσει σχεδόν δύο μήνες μέσα σε απόλυτη μυστικότητα μέχρι και λίγο πριν την ολοκλήρωσή τους.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η σημερινή εκλογική διαδικασία των μελών του Γ.Σ. Ηρακλής ξεκίνησε στις 8:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε μετά από δώδεκα ώρες στις 20:00 στα γραφεία του Γ.Σ. Ηρακλής.

Κι όσο για το εκλογικό αποτέλεσμα από τα 412 μέλη του Γ.Σ. Ηρακλής που συμμετείχαν στην ψηφοφορία, το 74,5% (298) ψήφισαν υπέρ της οικογένειας Ψωμιάδη και το 25,5% (102) κατά. Εννιά ήταν τα λευκά και τρία τα άκυρα.

Πλέον αυτό που απομένει να φανεί μέσα στις επόμενες ώρες είναι ποια θα είναι η τοποθέτηση της πλευράς Ψωμιάδη με το πιθανότερο να είναι να γίνει γνωστή στην διάρκεια της αυριανής ημέρας.

Σήμερα ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως η οικογένεια Ψωμιάδη προχώρησε σε πληρωμές στην ομάδα της Καβάλας μισθών και δόσεων συμβολαίων σε ποδοσφαιριστές που φέρεται να είναι στα πλάνα.

Τέλος στην διάρκεια της σημερινής ημέρας εκτός του αποτελέσματος της εκλογικής διαδικασίας των μελών του Γ.Σ. Ηρακλής υπήρξε και η πληρωμή της δόσης του Αντώνη Ρέμου των 53.000 ευρώ προς την Εφορία από τις χρήσεις Μυτιληναίου-Σπανουδάκη-Χούλη.

Κίνηση με την οποία ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηρακλής έδωσε στην ΠΑΕ Ηρακλής παράταση ζωής για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα προς εύρεση λύσης αφού δεν χάνει την ρύθμιση.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αν ο Ρέμος δήλωνε αδυναμία τότε η ΠΑΕ θα μετρούσε δύο απλήρωτες δόσεις και θα κινδύνευε σοβαρά να μείνει εκτός ρύθμισης.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ