FIFA

Εγένετο FIFA+, η streaming υπηρεσία της παγκόσμιας ομοσπονδίας

Εγένετο FIFA+, η streaming υπηρεσία της παγκόσμιας ομοσπονδίας
FIFA+

Στον αέρα του διαδικτύου βρίσκεται από την Τρίτη η υπηρεσία streaming FIFA+, από την παγκόσμια ομοσπονδία, η οποία περιλαμβάνει ζωντανούς αγώνες, ντοκιμαντέρ και σειρές.

Η FIFA λάνσαρε τη δική της streaming υπηρεσία την Τρίτη, το FIFA+, που αποσκοπεί στο να φέρει ακόμα πιο κοντά το ποδόσφαιρο στη νεολαία με σύγχρονες μεθόδους παρακολούθησης του προϊόντος.

Το FIFA+ είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που θα μεταδίδει περίπου 40.000 αγώνες ζωντανά κάθε χρόνο, εκ των οποίων οι 11.000 θα αφορούν αγώνες γυναικών. Στο μενού του θα υπάρχουν αγώνες ακόμα και ευρωπαϊκών λιγκών όπως η Superliga από τη Δανία, η Ekstraklasa από την Πολωνία και η Fortuna Liga από τη Σλοβακία, οι οποίες δεν μεταδίδονται ευρέως στο εξωτερικό.

Με το λανσάρισμα της υπηρεσίας θα αρχίσει η μετάδοση περίπου 1.400 αγώνων και ο αριθμός θα αυξάνεται ραγδαία.

Το FIFA+ θα προσφέρει και άλλα προγράμματα εκτός των ζωντανών αγώνων, όπως όλα τα καταγεγραμμένα σε κάμερα παιχνίδια των Παγκοσμίων Κυπέλλου ανδρών και γυναικών, που συνολικά έχουν διάρκεια πάνω από 2.000 ώρες.

Επιπλέον, θα προβάλλονται και μίνι σειρές, όπως το Captains που ετοιμάστηκε από την ομάδα παραγωγής του Sunderland ’Til I Die και η οποία καταπιάνεται με οκτώ αρχηγούς εθνικών ομάδων από όλη την υφήλιο (πχ. Λούκα Μόντριτς από Κροατία, Μπράιαν Κάλτακ από Βανουάτου, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ από Γκαμπόν κλπ.).

Σημαντική συμβολή στο πρόγραμμα θα έχουν και τα διάφορα ποδοσφαιρικά ντοκιμαντέρ, όπως το Ronaldinho: The Happiest Man in the World, ένα 90λεπτο φιλμ για τον σπουδαίο Βραζιλιάνο για την άνοδο και την απότομη πτώση του ως ποδοσφαιριστής.

Στο πλάνο βρίσκονται ακόμα και talk-show, με τον Γκάρι Λίνεκερ να φαίνεται πως θα έχει συμμετοχή σε κάποιο εξ αυτών.

TAGS FIFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ