ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έφυγε στα 31 του χρόνια από καρκίνο ο Μοχάμεντ Αμπαρούν

Έφυγε στα 31 του χρόνια από καρκίνο ο Μοχάμεντ Αμπαρούν

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 31 ετών άφησε ο Μοχάμεντ Αμπαρούν, με τον Μαροκινό στόπερ της Ρίζερσπορ να χάνει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα την άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Το νήμα της ζωής κόπηκε πολύ γρήγορα και άδικα για τον Μοχάμεντ Αμπαρούν. Ο πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας του Μαρόκου και αμυντικός της Ρίζεσπορ δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη με τον καρκίνο στο στομάχι που έδωσε γενναία τους τελευταίους μήνες, με την τουρκική ομάδα να ανακοινώνει μέσω των λογαριασμών της στα social media την Τετάρτη (2/12) την τραγική είδηση του θανάτου του.

Η αρρώστια εμφανίστηκε από τον περασμένο Σεπτέμβριο στη ζωή του Αμπαρούν με τον 31χρονο να ανακοινώνει στα τέλη Οκτωβρίου πως άρχιζε να αναρρώνει και να δίνει την υπόσχεση πως σύντομα θα επέστρεφε στους αγωνιστικούς χώρους.

"Έχοντας αρρωστήσει τους προηγούμενους μήνες, τώρα είμαι σε καλή κατάσταση όσον αφορά στην υγεία μου και σας λέω με υπερηφάνεια και αποφασιστικότητα πως αναρρώνει πως θα είμαι σύντομα στα γήπεδα.

Εάν το επιθυμεί ο Θεός", έγραψε στο Instagram στις 30 Οκτωβρίου, με την εξέλιξη ωστόσο της υγείας του να μην είναι αυτό που όλοι προσδοκούσαν και λαχταρούσαν. Τις τελευταίες εβδομάδες υπήρχε επιδείνωση και τα τελευταία 24ωρα τα πέρασε στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Πέρα από την Ρίζεσπορ, ο Αμπαρούν αγωνίστηκε επίσης στην Μορεϊρένσε και στην Moghreb Tetouan (κατέκτησε μαζί της δύο πρωταθλήματα) ενω στα 10 χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας πρόλαβε να αγωνιστεί σε 216 παιχνίδια, έχοντας να επιδείξει -αν και αμυντικός- 11 γκολ και 4 ασίστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ