ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Εφάπαξ πληρωμή και "κούρεμα" πρότεινε ο Ερασιτέχνης

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Απόστολος Νικολαΐδης EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αποκαλύπτει την εναλλακτική που έδωσε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός στην ΠΑΕ, για την οφειλή από τη χρήση του "Απόστολος Νικολαΐδης".

Αποπληρωμή της οφειλής των 590.000 ευρώ σε έξι δόσεις, πρότεινε η αντιπροσωπεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον οικονομικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιώργο Στάμο, κατά τη συνάντηση της Παρασκευής (27/7). Πρόκειται για ένα από τα δύο ανοιχτά θέματα που προσπαθούν να κλείσουν οι δύο πλευρές, αλλά αποδεικνύεται ιδιαίτερα δύσκολο.

Ο Στάμος δήλωσε αναρμόδιος να απαντήσει και δεσμεύτηκε να ενημερώσει τον Γιάννη Αλαφούζο και τη διοίκηση της ΠΑΕ, οι οποίοι θα πάρουν τις αποφάσεις. Επιπλέον, οι προτάσεις του Ερασιτέχνη έχουν αποσταλεί και με επιστολή, για να είναι επίσημες και καταγεγραμμένες.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, έχει κατατεθεί και δεύτερη πρόταση από τον Ερασιτέχνη για την εξόφληση της οφειλής. Αυτή προβλέπει την άμεση καταβολή 500.000 ευρώ και τη διαγραφή του υπόλοιπου ποσού. Κάτι που σημαίνει "κούρεμα" 90.000 ευρώ για την ΠΑΕ...

Η δεύτερη πρόταση του Ερασιτέχνη ταιριάζει και στην πολιτική που ακολουθεί η ΠΑΕ με τους πιστωτές της. Προτείνει την εφάπαξ πληρωμή ενός ποσού ταυτόχρονα με ένα "κούρεμα". Ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει αντιδράσει θετικά στη συγκεκριμένη προσέγγιση του Ερασιτέχνη και θα δώσει απάντηση εντός των ημερών.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ