ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Δυσκολεύει του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό

Δυσκολεύει του Μπεργκ στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Η πώληση του Ντέιβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον στην Σάντερλαντ έναντι 2 εκ. ευρώ δίνει ρευστότητα στην Γκέτεμποργκ για να μπει πιο γερά στην διεκδίκηση του Μπεργκ ενώ οι Σουηδοί πλέον είναι και στο κυνήγι απόκτησης ενός στραϊκερ.

Όλο και περισσότερες δυσκολίες παρουσιάζει η περίπτωση απόκτησης του Μάρκους Μπεργκ από τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Σουηδία η Γκέτεμποργκ αναμένεται να κάνει γερό μπάσιμο για την απόκτηση του Σουηδού άσου έχοντας βάλει στα ταμεία της περισσότερα από 2 εκ. ευρώ από την παραχώρηση του Ντέβιντ Μόμπεργκ Κάρλσον στην Σάντερλαντ.

Οι Σουηδοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν μέρος των χρημάτων για να κάνουν δικό τους τον Μπεργκ και να κλείσουν έτσι και το κενό στην επίθεση μετά την παραχωρηση του Κάρλσον.

Για το θέμα μίλησε σε εφημερίδα της Σουηδίας και ο τεχνικός διευθυντής της Γκέτεμποργκ, Χακάν Μιλντ. "Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο παίκτης που ψάχνουμε και είναι σαφές πως θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον αποκτήσουμε. Το θέμα είναι τι θέλει ο Μάρκους. Πρέπει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να συζητήσει την κατάσταση με το Αμβούργο και να αποφασίσει πού θέλει να παίξει.

Δεν έχω μιλήσει για τα οικονομικά δεδομένα λεπτομερώς με τον Μάρκους. Φυσικά όμως, από τη στιγμή που πουλήσαμε έναν παίκτη, οι οικονομικές δυνατότητες είναι μεγαλύτερες. Όμως το θέμα είναι πώς νιώθει ο Μάρκους και ποιους όρους θα θέσει το Αμβούργο. Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο και η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη" δήλωσε χαρακτηριστικά στην Aftonbladet.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ