STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Δυσαρέσκεια σε Λίγκα και ομάδες για την καθυστέρηση στην καταβολή του ποσοστού από τη φορολόγηση του στοιχήματος

Η μπάλα της Super League Interwetten πριν από το Λαμία - ΠΑΟΚ.
Η μπάλα της Super League Interwetten EUROKINISSI

Έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός επικρατεί στη Super League και τις ομάδες για την καθυστέρηση στην καταβολή του ποσοστού από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

Έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός επικρατεί στη Super League και τις ομάδες του συνεταιρισμού για την καθυστέρηση στην καταβολή του ποσοστού από τη φορολόγηση του στοιχήματος. Ο λόγος είναι ότι είχαν δεσμευτεί οι αρμόδιοι φορείς ότι το ζήτημα θα διευθετηθεί και οι ΠΑΕ ακόμα παραμένουν στο "περίμενε".

Μάλιστα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ανώτερα κυβερνητικά στελέχη είχαν δώσει διαβεβαιώσεις ότι τα χρήματα θα έμπαιναν άμεσα στα ταμεία των ομάδων και εξακολουθεί να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην καταβολή τους.

Το γεγονός αυτό δημιουργεί έντονο εκνευρισμό στις ομάδες και τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. Πολλές ομάδες περιμένουν αυτά τα χρήματα για να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες τους και αυτή τη στιγμή είναι εγκλωβισμένες. Όπως και να 'χει, είναι ένα θέμα που θέλουν άμεσα να λυθεί και να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΙΩΝΙΚΟΣ ΟΦΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΒΟΛΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΛΑΜΙΑ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ