ΠΑΟΚ

Δώνης: "Η θέση του προπονητή είναι δύσκολη"

Δώνης: "Η θέση του προπονητή είναι δύσκολη"
Δώνης INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τα τρωτά σημεία του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με τον Αστέρα και παραδέχθηκε πως ο "Δικέφαλος" βρέθηκε σε κακή μέρα

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε για τα τρωτά σημεία του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό με τον Αστέρα και παραδέχθηκε πως ο "Δικέφαλος" βρέθηκε σε κακή μέρα στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ:

" Είναι μία δύσκολη στιγμή για όλους. Για την ομάδα πάνω απ΄όλα, είναι ένα δυνατό χτύπημα για εμάς, επίσης, απογοητεύσαμε και τον ιδιοκτήτη της ομάδας αλλά και τον κόσμο μας. Χάσαμε αυτή την ευκαιρία δεν ήμασταν αντάξιοι και με αυτό τον τρόπο χάσαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το τρόπαιο. Συγχαρητήρια στον Αστέρα", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Τέτοια παιχνίδια είναι ειδικών συνθηκών. Πιο πολύ αμυντικά πήγαμε καλά, παρά με την μπάλα στα πόδια και δεν αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ. Ήταν εντελώς παθητική η αντίδραση. Επιμένω ότι είναι μία ήττα που πονάει πάρα πολύ, όλοι μας έχουμε ευθύνη και την μεγαλύτερη φυσικά ο προπονητής".

Συνεχίζοντας δήλωσε: " Ήμασταν κακοί, περιλαμβάνω και τον εαυτό μου. Πολλές φορές η διατήρηση του αποτελέσματος σε κάνει να σκέφτεσαι παθητικά, δεν μπορούμε πάντα να το εξηγήσουμε.

Η ουσία είναι το αποτέλεσμα, η συμπεριφορά μας μετά το γκολ ήταν πολύ κακή. Αυτή την στιγμή είμαστε στεναχωρημένοι, περνάμε μία δύσκολη στιγμή. Όταν χάνεις έναν στόχο υπάρχει προβληματισμός".

Επεσήμανε για το γεγονός ότι δεν προώθησε από νωρίς τον Κατσουράνη στα χαφ: " Δεν ήθελα να σπαταλήσω μία αλλαγή και το κάναμε λίγο αργότερα, αλλά γενικώς η εικόνα μας με την μπάλα στα πόδια ήταν κακή.

Στο τεχνικό κομμάτι μπορείτε να κάνετε ανάλυση και να ρίξετε την ευθύνη σε εμένα. Υπάρχει ιδιοκτήτης που ξέρει τι πρέπει να κάνει, όλοι κρινόμαστε. Στα κρίσιμα παιχνίδια με τον Αστέρα είναι αλήθεια ότι δεν κάναμε ότι μπορούσαμε και σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή".

Τόνισε πως: " Η θέση του προπονητή είναι πάντα δύσκολη, σήμερα είσαι σε μία θέση και αύριο είσαι, αυτό το κρίνουν άλλοι. Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία να κρίνω την χρονιά.

Αυτή την στιγμή χάσαμε έναν στόχο και είναι αποτυχία, θα παρθούν κάποιες αποφάσεις το καλοκαίρι, το θέμα είναι ο ΠΑΟΚ να γίνει δυνατή ομάδα και να παίρνει τίτλους, γιατί οι τίτλοι καταξιώνουν την ομάδα.

Αυτό είχα πει και στους παίκτες, ότι δεν έχουμε τους τίτλους που θα έπρεπε και το τρόπαιο αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία. Δυστυχώς απέχουμε ακόμη".

Κατέληξε λέγοντας: " Είναι σημαντικό η ομάδα να μείνει ενωμένη, το ποδόσφαιρο έχει πολύ στεναχώρια, το σημαντικό είναι να μπούμε ενωμένοι στα πλέι οφ. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προχωρήσει ανεξαρτήτως προσώπων γιατί πρέπει να διεκδικήσει τίτλους".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ