ΑΕΚ

Δίνουν ανάσα Ντέμης και Οικονομόπουλος

Δίνουν ανάσα Ντέμης και Οικονομόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Χάρης Οικονομόπουλος ενημέρωσαν τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΚ Ανδρέα Δημητρέλλο ότι αύριο θα κατατεθεί στον λογαριασμό της εταιρείας το ποσό των 2 εκατ. ευρώ.

Παρών στα δύσκολα, έστω και με… προσωρινή διευκόλυνση αγνώστου τη δεδομένη στιγμή δανειστή ,φωνάζουν ο Ντέμης Νικολαΐδης και ο Χάρης Οικονομόπουλος την ώρα που οι α-μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζουν το παιχνίδι της κολοκυθιάς.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ και ο δικηγόρος της ΠΑΕ στην υπόθεση Ψωμιάδη φαίνεται ότι κατάφεραν να πείσουν τον δανειστή να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό δίχως να περιμένει αν θα πράξουν κάτι ανάλογο οι μέτοχοι της εταιρείας και η ΠΑΕ παίρνει μία προσωρινή ανάσα στο θέμα της ρευστότητας.

Η σχετική δήλωση του Χάρη Οικονόπουλου:

" Σε συνέχεια της δήλωσης του Ντέμη Νικολαϊδη στις 7 Φεβρουαρίου για την εξεύρεση τριών εκατομμυρίων ευρώ ως ταμειακή διευκόλυνση προς την ΑΕΚ, με τους όρους που έχουν γνωστοποιηθεί σε κάθε ενδιαφερόμενο και περιλαμβάνονται στην δήλωσή μου της 16ης Φεβρουαρίου, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξακολουθεί να μην μπορεί να πληρώσει τους εργαζομένους σε αυτήν, εξακολουθεί να μη μπορεί να ρυθμίσει τις οφειλές της προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς. Κινδυνεύει έτσι όχι απλά με τεράστια οικονομική ζημιά, που οι μέτοχοί της δεν φαίνεται να έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει, αλλά με διάλυση.

Από τους όρους που οι ενδιαφερόμενοι γνωρίζουν ότι τέθηκαν, μέχρι στιγμής υφίσταται μόνο η δήλωση του κ. Παππά της 16ης Φεβρουαρίου για τη συμφωνία του με την Morgan Stanley. Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω την παραπάνω δήλωση ενός ανθρώπου που μέχρι σήμερα έχει προσφέρει ιδιαίτερα στην ΠΑΕ ΑΕΚ, αναμένοντας απλά την ολοκλήρωση της σχετικής διαδικασίας εξόφλησης, του ποσού και του τρόπου καταβολής του. Η ιστορική ΑΕΚ χρειάζεται όμως άμεσα χρήματα, κάτι που η παραπάνω συμφωνία δεν μπορεί να προσφέρει.

Παρά το ότι δεν έχει εκπληρωθεί ο ουσιώδης όρος της προηγούμενης χρηματοδότησης από τους μετόχους της ΑΕΚ με, τουλάχιστον, €4.000.000 για την ταμειακή διευκόλυνση των €2.000.000, έπειτα από συνεννόηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ αναμένεται η λήψη των σχετικών στοιχείων για την ταχύτερη δυνατή εκταμίευση.

Το σχετικό ποσό θα χρησιμοποιηθεί, μετά από συνεννόηση με τον κ. Δημητρέλο για τη ρύθμιση των οφειλών της προς το Δημόσιο και τους ασφαλιστικούς οργανισμούς, την σφράγιση εισιτηρίων και την πληρωμή των εργαζομένων.

Απευθύνω ξανά έκκληση σε όσους συμμετέχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ , σε όσους γνωρίζουν ή θεωρούν ότι έχουν απέναντι στην ΑΕΚ υποχρέωση νομική, υποχρέωση ηθική ή έστω απλά και μόνο δυνατότητα και διάθεση στήριξης ή δανεισμού της, να συσπειρωθούμε για να σταματήσει ο κατήφορος.

Ώσπου να βρεθούν τα αναγκαία, πέρα από το παραπάνω δάνειο και το ένα εκατομμύριο ευρώ που έχει βρεθεί έναντι της οφειλής Ψωμιάδη, είναι απαραίτητη η ευρύτερη δυνατή συνέγερση.

Αυτή η πρόσκληση δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους «Ενωσίτες», αλλά σε κάθε φίλαθλο της Ελλάδας ή της διασποράς που, ανεξάρτητα από οπαδικά συναισθήματα, δεν αντέχει άλλη «χαμένη πατρίδα».

Γιατί από το καθαρό ποδόσφαιρο, μπορεί να δοθεί το παράδειγμα για καθαρή κοινωνία.

Όταν δούμε ασφαλή γήπεδα, μπορούμε να συνεργαστούμε και για να εξασφαλίσουμε μία ασφαλή χώρα.

Και εάν σε έναν από τους πιο διεφθαρμένους χώρους καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε τη διαφάνεια, τη συνέπεια και το ήθος, μπορεί τότε να συμβάλουμε αποτελεσματικά στην προσπάθεια της ευρύτερης και κοινωνικά οριζόντιας συσπείρωσης για μια ανεξάρτητη, δυνατή, δίκαιη και καλοδιοικούμενη πατρίδα.

Τώρα μιλάνε οι πράξεις. Όλων.

Aθήνα, 22 Φεβρουαρίου 2012
Χάρης Οικονομόπουλος
"

Διαμαρτυρία στα γραφεία του Κανελλόπουλου!

Φωνή λαού, οργή Θεού... Φίλαθλοι της ΑΕΚ είναι έξω από τα γραφεία του Τάκη Κανελλόπουλου και διαμαρτύρονται με αυτόν τον τρόπο για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Έκλεισαν συμβολικά την είσοδο. Τι λένε τα πανό. Συνεχείς ενημέρωση από το Sport24.gr... (Φωτογραφίες + video).

Διαβάστε ακόμη τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασαν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που ετοιμάζονται για αποχή και... υπογραφή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ