ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Δίνει 15 εκ. ευρώ η Νάπολι για Καμαρά, θέλει 20 ο Ολυμπιακός" λένε οι Ιταλοί

Ο Μαντί Καμαρά σε φάση από το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Europa League | 11 Μαρτίου 2021
Ο Μαντί Καμαρά σε φάση από το παιχνίδι με την Άρσεναλ για το Europa League | 11 Μαρτίου 2021 EUROKINISSI

Η Νάπολι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Καμαρά και η Tuttorsport ανέφερε το Σάββατο (12/6) πως οι Ιταλοί είναι διατεθειμένοι να δώσουν 15 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μαντί Καμαρά με τον Ολυμπιακό να ζητάει 20 εκατ. ευρώ.

Εδώ και αρκετές μέρες έχει γίνει γνωστό πως ο Μαντί Καμαρά έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο της Νάπολι η οποία αναμένεται σύντομα να κάνει και επίσημη την κίνηση της για την απόκτηση του μέσου του Ολυμπιακού τον οποίο θεωρεί ως μια εξαιρετική λύση για την αντικατάσταση του Μπακαγιόκο ο οποίος ανήκει στην Τσέλσι και θα επιστρέψει στο Λονδίνο μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού του.

Δημοσίευμα στην Ιταλία και συγκεκριμένα στο σαββατιάτικο (12/6) φύλλο της Tuttosport αναφέρει πως η Νάπολι έχει στην κορυφή της λίστα της τον μέσο του Ολυμπιακού και είναι έτοιμη να προσφέρει 15 εκατ. ευρώ στην ελληνική ομάδα, με το ρεπορτάζ να υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να δώσει τον παίκτη με λιγότερα από 20 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα οι Ιταλοί αναφέρουν πως θα ξεκινήσουν τις επόμενες μέρες διαπραγματεύσεις με επαφές των δύο ιδιοκτητών των δύο ομάδων, του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και του Βαγγέλη Μαρινάκη και να υπάρξει σύντομα ευτυχή κατάληξη.

Αντίθετα το δημοσίευμα δεν αναφέρει τίποτα για την περίπτωση του Μανωλά και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΙΤΑΛΙΑ ΝΑΠΟΛΙ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ