ΓΑΛΛΙΑ

Δικηγόρος Μπενζεμά: "Ο Καρίμ ήθελε να υπερασπιστεί τον Βαλμπουενά"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο δικαστήριο για την υπόθεση Μπενζεμά
Ο Ματιέ Βαλμπουενά στο δικαστήριο για την υπόθεση Μπενζεμά @ 2021 MICHEL EULER / ASSOCIATED PRESS

Ο εκ των δικηγόρων του Καρίμ Μπενζεμά, Σιλβέν Κορμιέ, τόνισε στο France Bleu ότι ο πελάτης του ήθελε να υπερασπιστεί τον Ματιέ Βαλμπουενά αναφορικά με την πολύκροτη υπόθεση φερόμενου εκβιασμού του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού με ένα sex tape.

Η δίκη για την υπόθεση του φερόμενου εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά από πέντε άτομα, μεταξύ αυτών και ο Καρίμ Μπενζεμά ως συνεργός, άρχισε την Τετάρτη, με τον μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού να καταθέτει για όσα συνέβησαν το 2015. Μιλώντας στο France Bleu μετά την πρώτη ημέρα της δίκης, ένα μέλος της νομικής ομάδας του Γάλλου φορ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Σιλβέν Κορμιέ, τόνισε πως ο πελάτης του ήθελε να υπερασπιστεί τον άλλοτε συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα των τρικολόρ.

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ο πελάτης μου δεν είναι εδώ γιατί χθες το βράδυ ήταν στην Ουκρανία. Τώρα, ετοιμάζεται να παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Αν το δικαστήριο είχε διαπιστώσει ότι η δικαιολογία μας δεν ήταν έγκυρη, θα μας το έλεγαν, αλλά αυτό δεν ισχύει. Το δίλημμα ήταν ότι αν ζητούσαμε καθυστέρηση, θα καθυστερούσε η δίκη και αυτό, κανείς δεν το ήθελε το δικαστήριο που αναλύει μια υπόθεση που ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια.

Η άποψή μας είναι απλή.. Ερμηνεύουμε υπερβολικά ορισμένες προτάσεις που μπορεί να είπε ο πελάτης μας στο τηλέφωνο σε έναν φίλο. Το μόνο που ήθελε να κάνει, ήταν να υπερασπιστεί τον συμπαίκτη του, να προσφέρει βοήθεια στον Καρίμ Ζενάτι με απόλυτη διακριτικότητα και χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι θα προκύψει από αυτό.

"Είδαμε καλά ενημερωμένο τον εισαγγελέα που επανέλαβε τις ίδιες προτάσεις. Ειλικρινά, το να έρθουμε και να πούμε ότι θα μπορούσε να υπάρξει οικονομική αποζημίωση από την πλευρά του κυρίου Μπενζεμά είναι γελοίο. Ο κύριος Βαλμπουένα μιλά με δυσαρέσκεια. Ο υπολογισμός του είναι απλός: 'Αποκλείστηκα από την αποστολή, δεν επέστρεψα ποτέ στην εθνική Γαλλίας, από ποδοσφαιρική άποψη δεν με επέλεξαν και αντίθετα ο Καρίμ Μπενζεμά βρίσκεται στην κορυφή του παγκόσμιου ποδοσφαίρου'. Είναι ένα είδος ζήλιας".

TAGS ΓΑΛΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ