ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζιντάν: "Καλύτερη από τη Μπάγερν η Παρί"

Ζιντάν: "Καλύτερη από τη Μπάγερν η Παρί"

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως εκείνη συνιστά τη μεγαλύτερη απειλή για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League και όχι η Μπάγερν Μονάχου.

Ώς ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Champions League έχρισε την Παρί Σεν Ζερμέν ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον παλαίμαχο άσο της Ρεάλ Μαδρίτης και νυν προπονητής της Καστίγια (Ρεάλ Μαδρίτης Β') να δηλώνει σε συνέντευξή του στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό "Canal+":

"Κατά την προσωπική μου άποψη η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρί Σεν Ζερμέν είναι οι δύο κορυφαίοι σύλλογοι στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Η Παρί ξέρει το γαλλικό πρωτάθλημα απ'έξω και ανακατωτά, είναι σε άλλο επίπεδο σε σχέση με τις ανταγωνίστριές της. Για μένα αυτές οι δύο είναι οι καλύτερες ομάδες, ίσως μαζί με τη Μπαρτσελόνα. Η Μπάγερν είναι λίγο πιο πίσω από αυτές τις ομάδες".

Ζιντάν: "Καλύτερη από τη Μπάγερν η Παρί"

Σημειώνεται πως η Παρί έχει κατακτήσει τα τρία τελευταία πρωταθλήματα στη Γαλλία και στο φετινό Champions League ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς των ομίλων απέναντι σε Μάλμε και Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και τα άλλα μεγάλα αστέρια των Παριζιάνων να έχουν πλέον μπροστά τους την πρόκληση να αντιμετωπίσουν δύο φορές μέσα σε 15 ημέρες τη Ρεάλ Μαδρίτης...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ