ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζινιάκ: "Καλύτερα να πεθάνω, παρά να παίξω στην Παρί"

France's Andre-Pierre Gignac applauses supporters at the end of a friendly soccer match between France and Cameroon at the La Beaujoire Stadium in Nantes, western France, Monday, May 30, 2016. The French squad is in preparation for the EURO 2016 soccer championships which will start on June 10, 2016. (AP Photo/David Vincent)
Ζινιάκ AP

Ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επέστρεφε στη Γαλλία για λογαριασμό της Παρί Σεν-Ζερμέν και η απάντησή του ήταν όλα τα λεφτά: "Καλύτερα να πεθάνω, παρά να παίξω εκεί. Τη μισώ".

Δεν αποκλείει την επιστροφή του στο γαλλικό πρωτάθλημα ο Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ, όχι όμως για την Παρί Σεν-Ζερμέν. Ο Γάλλος επιθετικός της Τίγκρες ρωτήθηκε για τα σενάρια επαναπατρισμού και κατέστησε σαφές ότι θα γυρνούσε, αλλά σε καμία περίπτωση για τους πρωτευουσιάνους.

Ο 31 ετών επιθετικός απάντησε στο περιοδικό " Life And Style": "Τη μισώ την Παρί. Καλύτερα να πεθάνω, παρά να παίξω σε αυτή. Ακόμα και αν μου πρόσφερε μισθό 10 φορές μεγαλύτερο από ό,τι τώρα".

Ο Ζινιάκ απάντησε για το πώς αντέδρασε μόλις η Μπαρτσελόνα σημείωσε έκτο γκολ κόντρα στην Παρί και την απέκλεισε από τα ημιτελικά του Champions League: " Δεν έχετε ιδέα πώς φώναξα. Η γυναίκα μου φοβήθηκε".

Ο Γάλλος στράικερ πέρασε μια πενταετία στη Μαρσέιγ, από το 2010 μέχρι το 2015.

(AP Photo/David Vincent)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ