ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Λόβρεν

Ζενίτ: Ανακοίνωσε τον Λόβρεν
Λόβρεν, Κέιν, (AP Photo/Frank Augstein)

Η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου στόπερ, Ντέγιαν Λόβρεν, από την Λίβερπουλ για ένα χρόνο με οψιόν ανανεώσης για ένα ακόμη έτος.

Η Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν από την Λίβερπουλ, με κάθε επισημότητα. Ο 31χρονος Κροάτης κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο, με την προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο. Μια μεταγραφή από την ολοκλήρωση της οποίας η Λίβερπουλ θα βάλει στα ταμεία της 12 εκατομμύρια ευρώ.

Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τις επίσημες ανακοινώσεις ο Λόβρεν είπε μεταξύ άλλων: "Είμαι χαρούμενος και περήφανος που θα παίξω στην Ζενίτ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Σεργκέι Σέμακ και τον Αλεξάντερ Μεντβέντεφ που έκαναν την μετακίνηση αυτή να γίνει πραγματικότητα".

Ο Λόβρεν αγωνίστηκε με την φανέλα της Λίβερπουλ για έξι χρόνια, πραγματοποιώντας συνολικά 185 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας οκτώ τέρματα και φυσικά ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το περσινό Champions League αλλά και το φετινό πρωτάθλημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ