ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαχά: Απέτυχε να πάρει μεταγραφή και προσλαμβάνει τον Ραϊόλα

Crystal Palace's Wilfried Zaha gestures, during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and West Ham United, at Selhurst Park, in London, Saturday Oct. 28, 2017. (John Walton/PA via AP)
Crystal Palace's Wilfried Zaha gestures, during the English Premier League soccer match between Crystal Palace and West Ham United, at Selhurst Park, in London, Saturday Oct. 28, 2017. (John Walton/PA via AP) AP

Ξέσπασε κατά των ατζέντηδών του ο Γουίλφριντ Ζαχά. Ο Ιβοριανός θέλει ν' απολύσει τους εκπροσώπους του και δεν αποκλείεται να συνεργαστεί με τον Μίνο Ραϊόλα.

Η Κρίσταλ Πάλας κράτησε σκληρή στάση απέναντι στον Γουίλφριντ Ζαχά και σε όσες ομάδες τον διεκδίκησαν το καλοκαίρι. Άρσεναλ και Έβερτον κυνήγησαν την περίπτωση του Ιβοριανού και απέτυχαν εξαιτίας των απαιτήσεων των Λονδρέζων που έφταναν μέχρι τα 90 εκατ. ευρώ.

Η συνθήκη που δημιουργήθηκε και ο Ζαχά έμεινε στην Πάλας απογοητευμένος φέρνει απολύσεις. Συγκεκριμένα, ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ θέλει να τελειώσει τη συνεργασία του με το γραφείο που τον εκπροσωπεί μια και τους θεωρεί υπεύθυνους που δεν έγινε η μεταγραφή.

Μάλιστα, ο επόμενος ατζέντης του Ζαχά αναμένεται να είναι ο εκπρόσωπος των Ζλάταν, Πογκμπά. Πρόκειται για τον γνωστό σε όλους Μίνο Ραϊόλα. Ο Ιταλός είχε στο πελατολόγιό του από επιθετικούς και τον Λουκάκου, αλλά το έχασε αφού ο Βέλγος έκλεισε με τον Παστορέλο για να κάνει τη μεταγραφή στην Ίντερ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ