ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζαμοράνο: "Αν ο Μέσι ήταν Χιλιανός θα είχε μνημεία σε όλη τη χώρα"

Ζαμοράνο: "Αν ο Μέσι ήταν Χιλιανός θα είχε μνημεία σε όλη τη χώρα"

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ιβάν Ζαμοράνο για τον Λιονέλ Μέσι. Μάλιστα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εναντιώθηκε σε αυτούς που λένε για την κακή εικόνα του Αργεντινού στην εθνική.

Σε ιδιαίτερες δηλώσεις προχώρησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Ιβάν Ζαμοράνο (Σαμοράνο), αναφορικά με τον Λιονέλ Μέσι. Όπως υποστήριξε, αν ο 29χρονος σούπερσταρ ήταν Χιλιανός, θα υπήρχαν μνημεία του σε ολόκληρη τη χώρα!

Ο 50χρονος πρώην επιθετικός έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Σεβίλλη, Ρεάλ Μαδρίτης και Ίντερ, διανύοντας τη δική του πορεία στον χώρο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Επιπλέον, κατέγραψε 69 συμμετοχές και 34 γκολ με τη φανέλα της εθνικής Χιλής κι απ' ότι φαίνεται θα ήθελε σήμερα να ηγείται ο Μέσι της επίθεσης των κατόχων του Κόπα Αμέρικα.

"Εάν ο Μέσι ήταν Χιλιανός θα είχε μνημεία σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ θα είχε κουραστεί να λαμβάνει βραβεία. Στη Χιλή τον θεωρούν πολύτιμο", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ συνέχισε με τους Αργεντινούς που θεωρούν ότι ο Λέο είναι άλλος παίκτης όταν φορά το εθνόσημο.

"Στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Μέσι είναι διαφορετικός ποδοσφαιριστής όταν αγωνίζεται με την εθνική, σε σχέση με εκείνον που παίζει με την Μπαρτσελόνα. Στην ομάδα του βλέπει ότι απ' τη μία έχει τον Νεϊμάρ κι απ' την άλλη τον Λουίς Σουάρες, ενώ από πίσω του βρίσκονται οι Αντρές Ινιέστα και Σέρτζι Μπουσκέτς.

Άρα, είναι λογικό να μην αποδίδει το ίδιο. Επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι αγωνίζεται σε 70-80 παιχνίδια τη σεζόν και παρ' όλα αυτά, είναι μέλος και της εθνικής ομάδας. Είναι τιμητικό για εκείνον".

AP Photo/Remy De La Mauviniere

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ