ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψηφιότητα Σαμπράνο για το Αργεντινή - Περού

Argentina's Ezequiel Lavezzi, left, and Peru's Carlos Zambrano fight for the ball during a 2014 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Sept. 11, 2012. (AP Photo/Ricardo Mazalan)
Argentina's Ezequiel Lavezzi, left, and Peru's Carlos Zambrano fight for the ball during a 2014 World Cup qualifying soccer match in Lima, Peru, Tuesday, Sept. 11, 2012. (AP Photo/Ricardo Mazalan) AP

Οι απουσίες στην εθνική Περού φέρνουν στο προσκήνιο τον αμυντικό του ΠΑΟΚ, Κάρλος Σαμπράνο για την κρίσιμη αναμέτρηση με την Αργεντινή στις 5 Οκτωβρίου.

Το Περού θα "παίξει τα ρέστα του" στις 5 Οκτωβρίου, κόντρα στην Αργεντινή, στο Μπουένος Άιρες, προκειμένου να επιστρέψει στην τελική φάση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά τρεις δεκαετίες και η συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται από τώρα στην επικαιρότητα.

Οι απουσίες των Κουέβα, Ράμος, Καρόγιο και Oυρτάδο έχουν δημιουργήσει θέμα στην άμυνα των Περουβιανών, με τον Κάρλος Σαμπράνο να βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων παικτών για κλήση στην εθνική ομάδα. Ο Σαμπράνο βρίσκεται εκτός εθνικής τον τελευταίο χρόνο, όχι όμως και εκτός του... ραντάρ του προπονητικού τιμ.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που ο Σαμπράνο "καίγεται" να αγωνιστεί το συντομότερο δυνατό, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί την ερχόμενη εβδομάδα, καθώς ο Περουβιανός έμεινε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Για τον Σαμπράνο προέκυψαν δημοσιεύματα που θέλουν την Βαλένθια να έχει τον Περουβιανό στο στόχαστρό της, κάτι που συνέβη και το καλοκαίρι όταν και η προσπάθεια συνεργασίας των δυο πλευρών δεν προχώρησε.

Photo Credits: AP Photo/Ricardo Mazalan

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ