ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψήφιος για την εθνική Αιγύπτου ο Ανρί

Belgium first assistant coach Thierry Henry gives instructions during Belgium's official training at the 2018 soccer World Cup, the day before the quarter final World Cup soccer match between Belgium and Brazil at the Guchkovo Stadium in Dedovsk, outside Moscow, Russia, Thursday, July 5, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar)
Belgium first assistant coach Thierry Henry gives instructions during Belgium's official training at the 2018 soccer World Cup, the day before the quarter final World Cup soccer match between Belgium and Brazil at the Guchkovo Stadium in Dedovsk, outside Moscow, Russia, Thursday, July 5, 2018. (AP Photo/Hassan Ammar) AP PHOTO/HASSAN AMMAR

Ο Τιερί Ανρί είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί τον Έκτορ Ραούλ Κούπερ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αιγύπτου, όπως αποκαλύπτουν ΜΜΕ της χώρας.

Σε συζητήσεις με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής ομάδας βρίσκεται ο Τιερί Ανρί, όπως αποκάλυψε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ζάμαλεκ και νυν ατζέντης, Ναντέρ Ελ Σαγέντ σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας.

Σύμφωνα με τον Ελ Σαγέντ, οι ιθύνοντες της Ομοσπονδίας είχαν συνάντηση με τον μάνατζερ του Γάλλου παλαίμαχου επιθετικού στο Λονδίνο, όπου και του παρουσιάστηκε το πλάνο της νέας εποχής, ύστερα από την αποχώρηση του Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

Η πλευρά του Ανρί εμφανίστηκε θετική σε μία ενδεχόμενη συνεργασία, αλλά περιμένει να μάθει λεπτομέρειες όσον αφορά στον αγωνιστικό τομέα, αφού το οικονομικό κομμάτι δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη πρόκληση στην προπονητική καριέρα του Ανρί.

Θυμίζουμε πως την τελευταία διετία, ο 40χρονος τεχνικός εργάστηκε ως βοηθός του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στο Βέλγιο, με το οποίο έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κατακτώντας τελικά την τρίτη θέση.

Photo Credits: AP Photo/Hassan Ammar

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ