ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υποψήφιος αντικαταστάτης του Χαρτ ο Καρνέζης

Υποψήφιος αντικαταστάτης του Χαρτ ο Καρνέζης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η περίπτωση του Σαλβατόρε Σίριγκου είναι δύσκολη και ακριβή, έτσι ο Ορέστης Καρνέζης θεωρείται ο επικρατέστερος για να αντικαταστήσει τον Τζο Χαρτ στην Τορίνο

Από το βράδυ της Δευτέρας το "tuttomercatoweb" είχε γράψει πως ο Ορέστης Καρνέζης είναι το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Τζο Χαρτ στην Τορίνο.

Ο Άγγλος τερματοφύλακας επέστρεψε στη Μάντσεστερ Σίτι μετά τον δανεισμό του και η "γκρανάτα" ψάχνει βασικό πορτιέρε και είχε πρώτο στόχο τον Σαλβατόρε Σίριγκου.

Η περίπτωσή του όμως είναι δύσκολη, καθώς στην Παρί Σεν-Ζερμέν παίρνει 3.500.000 ευρώ τον χρόνο, με την ιταλική ομάδα στην καλύτερη περίπτωση να του δίνει 1.200.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει σήμερα και ο γνωστός μάνατζερ, Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, υπάρχουν επαφές της Τορίνο με την Ουντινέζε, η οποία έχει δύο από τα σπουδαιότερα ταλέντα (Σκουφέτ και Μερέτ), έτσι θέλει να παραχωρήσει τον Έλληνα.

Η Τορίνο θέλει με τον Καρνέζη να κάνει ότι και έκανε και η Ουντινέζε. Όπως οι "τζεμπρέτε" τον είχαν βασικό με τον Σκουφέτ αναπληρωματικό να... μαθαίνει, αυτό θέλει να κάνει και η "γκρανάτα" με τον Βάνια Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, τον 20άχρονο Σέρβο που απέκτησε με 4.000.000 ευρώ απ'την Λέγκια Γκντανσκ και θέλει από την σεζόν 2018-19 να τον κάνει βασικό.

Photo: eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ