ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέστη καρδιακή προσβολή ο Κοντρέρας

Υπέστη καρδιακή προσβολή ο Κοντρέρας
INTIME SPORTS

Ο Πάμπλο Κοντρέρας σε φιλικό που συμμετείχε στην Βολιβία υπέστη καρδιακή προσβολή αλλά τελικά απέφυγε τα... χειρότερα. Δείτε videos.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ο Πάμπλο Κοντρέρας ο οποίος συμμετείχε σε μια παρτίδα Showball (τουρνουά φιλικών αγώνων 5Χ5 που διεξάγεται στην πόλη Σάντα Κρους της Βολιβίας) και λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του.

Όπως γράφει η ιστοσελίδα latercera.comο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού " υπέστη καρδιακή προσβολή κατά την διάρκεια αγώνα που έγινε στην Βολιβία".

Πλέον νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και όπως αναφέρθηκε στο EjuTV ο Κοντρέρας "αναρρώνει μετά το πρόβλημά του". Ο Πέντρο Χίγκα (πρώην τερματοφύλακας της Βολιβίας), που έπαιξε κι αυτός στο παιχνίδι, δήλωσε για το περιστατικό. " Είναι η δεύτερη φορά που δίνω το φιλί της ζωής για να σώσω".

Ο Κοντρέρας είναι μέλος της ομάδας που έχουν φτιάξει ο Ιβάν Ζαμοράνο, ο Μάριο Κάσερες, ο Γκαμπριέλ Μεντόσα και άλλοι γνωστοί Χιλιανοί άσοι.

Λίγες ώρες αργότερα ο Κοντρέρας και αφού είχε διαφύγει τον κίνδυνο ανέβασε φωτογραφία στον λογαριασμό του στο facebook μαζί με πρώην συμπαίκτες του που βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν και να του ευχηθούν περαστικά.

Υπέστη καρδιακή προσβολή ο Κοντρέρας

Μάλιστα υπάρχει και video...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ