ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπέγραψε ο Λίντελεφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Υπέγραψε ο Λίντελεφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ολοκλήρωσε την απόκτηση του Βίκτορ Λίντελεφ απ'την Μπενφίκα, με τον Σουηδό στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο 4+1, ενώ το κόστος είναι 35.000.000 ευρώ

Η πρώτη μεταγραφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το καλοκαίρι του 2017 είναι γεγονός, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Βίκτορ Λίντελεφ απ'την Μπενφίκα.

Ο διεθνής Σουηδός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών, στο οποίο υπάρχει και προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" δαπάνησαν 35.000.000 ευρώ για τον 23άχρονο στόπερ, τον οποίο οι "αετοί" είχαν αποκτήσει στα 18 του χρόνια (2012) απ'την σουηδική, Βέστερας, με 3.000.000 ευρώ.

"Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ", τόνισε ο Ζοζέ Μουρίνιο και συνέχισε: "Η περσινή χρονιά μας έδειξε πως χρειαζόμαστε επιλογές και βάθος, με τον Βίκτορ να είναι ο πρώτος που έρχεται για αυτό το καλοκαίρι. Ξέρω πως οι παίκτες ματς θα τον καλωσορίσουν".

Όσον αφορά στον Λίντελεφ, δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απόλαυσα την περίοδο στην Μπενφίκα και έμαθα πολλά εκεί. Ανυπομονώ να παίξω στην Premier League και για τον Ζοζέ Μουρίνιο. Θέλω να συνεισφέρω στην προσπάθεια της ομάδας να κερδίσει τρόπαια".

photos: Manchester United twitter

Υπέγραψε ο Λίντελεφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Υπέγραψε ο Λίντελεφ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ