ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Υπάρχει παίκτης που έχει σημειώσει περισσότερα γκολ από Κριστιάνο Ρονάλντο - Μέσι μέσα στο 2018

Algeria's Baghdad Bounedjah picks up the ball after scoring against Honduras as Honduras goalkeeper Luis Lopez lies on the grounds and Marcelo Pereira walks away, during a group D match of the men's Olympic football tournament at the Rio Olympic Stadium in Rio De Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 4, 2016. (AP Photo/Leo Correa)
Algeria's Baghdad Bounedjah picks up the ball after scoring against Honduras as Honduras goalkeeper Luis Lopez lies on the grounds and Marcelo Pereira walks away, during a group D match of the men's Olympic football tournament at the Rio Olympic Stadium in Rio De Janeiro, Brazil, Thursday, Aug. 4, 2016. (AP Photo/Leo Correa) AP

Υπάρχει παίκτης που να μπορεί να συγκριθεί με Κριστιάνο Ρονάλντο και Μέσι; Θεωρητικά όχι, αλλά ο Αλγερινός Baghdad Bounedjah με τα 57 γκολ στο 2018 έχει κάνει... σκόνη τον Αργεντινό και τον Πορτογάλο. (VIDEO)

Με το πρωτάθλημα του Κατάρ... ουδείς ασχολείται. Ο Baghdad Bounedjah, ωστόσο, μας υποχρεώνει να αναφερθούμε σ' αυτόν και στα εντυπωσιακά του επιτεύγματα! Ο Αλγερινός επιθετικός, γεννημένος τον Νοέμβριο του 1991, αγωνίζεται στην Al Sadd και την Παρασκευή (7/12) σημείωσε δύο γκολ στο 1-4 της ομάδας του σε βάρος της Al Shahaniya.

Έτσι, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έφτασε τα 28 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα μέσα σε μόλις 14 αγώνες! Κατέρριψε το προηγούμενο ρεκόρ των 27 τερμάτων που σημειώθηκαν σε μία σεζόν στο πρωτάθλημα του Κατάρ, αλλά το πιο εντυπωσιακό δεν είναι αυτό.

Ο Bounedjah, για τον οποίο ενδιαφέρεται η Λιντς, ομάδα που συμμετέχει στην Championship, έχει κάνει... σκόνη δύο ιερά τέρατα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι έχουν πετύχει 45 γκολ με τα κλαμπ και τις εθνικές τους μέσα στο 2018.

Ο διεθνής Αλγερινός, ωστόσο, έχει φτάσει τα 57! Με άλλα λόγια, έχει πετύχει 12 τέρματα περισσότερα από τον Πορτογάλο της Γιουβέντους και τον Αργεντινό της Μπαρτσελόνα. Ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στην USM El Harrach και την RCG Oran της χώρας του, αλλά και στην Etoile Sportive du Sahel της Τυνησίας.

Με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα μετρά 19 συμμετοχές και έχει σημειώσει επτά γκολ. Δείτε σε δράση τον ύψους 1.84 στράικερ που έχει να υπερηφανεύεται για τις επιδόσεις του στα γήπεδα:

AP Photo/Leo Correa

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ