ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Youth League: Στον τελικό η Πόρτο 3-0 τη Χόφενχαϊμ

Youth League: Στον τελικό η Πόρτο 3-0 τη Χόφενχαϊμ

Η Πόρτο επιβλήθηκε άνετα της Χόφενχαϊμ με 3-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Youth League που θα διεξαχθεί την Δευτέρα (29/4) στη Νιόν. Οι "δράκοι" θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Μπαρτσελόνα ή Τσέλσι. (VIDEOS)

Η Πόρτο είναι η μία εκ των δυο φιναλίστ του τροπαίου του Youth League μετά την επικράτηση της επί της Χόφενχαϊμ με 3-0 στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη την Παρασκευή το μεσημέρι στη Νιόν.

Οι Πορτογάλοι έπαιξαν ωραίο ποδόσφαιρο, πέτυχαν τρία γκολ και προκρίθηκαν στον τελικό της Δευτέρας όπου θα βρουν απέναντι τους μια εκ των Μπαρτσελόνα ή Τσέλσι που παίζουν στον δεύτερο ημιτελικό.



Το σκορ για τους "δράκους" άνοιξε στο 39' ο Ρομάριο Μπάρο με απευθείας εκτέλεση φάουλ με το δεξί και πανηγύρισε έξαλλα με τους συμπαίκτες του το 1-0.

Το 2-0 έγινε στο 78' μετά από ωραία κάθετη πάσα και πλασέ του Φάμπιο Σίλβα ο οποίος νίκησε τον γκολκίπερ των Γερμανών και έτρεξε να πανηγυρίσει μαζί με τους φίλους της Πόρτο.

Το τελικό 3-0 έγινε από τον Τιάγκο Μάτος με τους Πορτογάλους να βγάζουν μια αντεπίθεση για σεμινάριο και να πετυχαίνουν ένα πανέμορφο τέρμα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ