ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς ομάδα τη νέα σεζόν ο Αλέγκρι!

Juventus coach Massimiliano Allegri adjusts his tie at the start of a press conference at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Peter Dejong)
Juventus coach Massimiliano Allegri adjusts his tie at the start of a press conference at the Johan Cruyff ArenA in Amsterdam, Netherlands, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Peter Dejong) AP PHOTO/PETER DEJONG

Την απόφαση να απέχει από τους πάγκους τη νέα αγωνιστική σεζόν για να ξεκουραστεί και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του, ανακοίνωσε την Πέμπτη ο Μάσιμο Αλέγκρι.

Ούτε στην Μπαρτσελόνα για αντί-Βαλβέρδε, ούτε στην Τσέλσι για αντί-Σάρι, ούτε σε καμία άλλη ομάδα! Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν πρόκειται να βρεθεί σε κάποιο πάγκο τη νέα αγωνιστική σεζόν, με τον ίδιο να κάνει γνωστό πως πήρε την απόφαση να απέχει από τη δράση για έναν χρόνο ώστε να πάρει δυνάμεις και να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στους δικούς του ανθρώπους.

"Σταματώ για έναν χρόνο, γιατί έχω ανάγκη να κοιτάξω και λίγο την ιδιωτική μου ζωή. Μου χρειάζεται αυτός ο χρόνος για να φορτίσω τις μπαταρίες μου για τον επόμενο.

Σε αυτα τα τελευταία 16 χρόνια ήμουν πάντα στο επίκεντρο. Είχα αφήσει στην άκρη κάποια θέματα της οικογένειας", τόνισε χαρακτηριστικά ο 51χρονος τεχνικός, κλείνοντας ταυτόχρονα την πόρτα σε πολλές ομάδες που έβλεπαν στο πρόσωπο του πρώην τεχνικού της Γιουβέντους τον ιδανικό για να τις οδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Photo Credits: AP Photo/Peter Dejong

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ