ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Χτύπησε" πάλι ο είρων Ιμπραχίμοβιτς: "Φαβορί για το Μουντιάλ η Σουηδία χωρίς τον Ζλάταν"

LA Galaxy's newest player Zlatan Ibrahimovic, center, of Sweden, looks on as he warms up during an MLS soccer training session at the StubHub Center, Friday, March 30, 2018, in Carson, Calif. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Ιμπραχίμοβιτς (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) (AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU)

Απίστευτα ειρωνικός εμφανίστηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε νέες δηλώσεις του για το Μουντιάλ, λέγοντας ότι η εθνική ομάδα του είναι... φαβορί, επειδή θα είναι καλύτερη χωρίς εκείνον!

Χθες (26/04), ανακοινώθηκε και επίσημα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σουηδίας ότι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Είχε προηγηθεί η δήλωση του τιμ μάνατζερ της Σουηδίας, ο οποίος ανέφερε πως ο Ζλάταν δεν θα ξαναέπαιζε στην ομάδα.

Σήμερα (27/04), τοποθετήθηκε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, μετά την εμφάνισή του σε γνωστή εκπομπή στις ΗΠΑ.

"Δεν είμαι μέλος της εθνικής ομάδας και αυτό ισχύει από την μέρα που ανακοίνωσα πως αποσύρομαι απ' αυτήν. Δεν υπάρχει θέμα σχετικά με αυτό. Με ρωτάς αν θα πάω στο Παγκόσμιο Κύπελλο; Ναι, θα πάω. Θα πάρω το αεροπλάνο και θα πάω", ήταν λόγια του παίκτη των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το αν το Μεξικό μπορεί να νιώθει ήσυχο που δεν θα αγωνιστεί εκείνος στα γήπεδα της Ρωσίας ο ίδιος, ο 36χρονος απάντησε με τη μέγιστη δόση ειρωνείας: "Όχι, νομίζω η Σουηδία είναι το φαβορί να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο επειδή είναι καλύτερη χωρίς εμένα".

Photo credits: (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ