ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρυσό Παπούτσι: Βραβεύτηκε για πέμπτη φορά ο Μέσι

FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina poses for the media after receiving his 5th Golden Boot award, in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec.18, 2018. (AP Photo/Joan Monfort)
FC Barcelona's Lionel Messi from Argentina poses for the media after receiving his 5th Golden Boot award, in Barcelona, Spain, Tuesday, Dec.18, 2018. (AP Photo/Joan Monfort) AP

Ο Λιονέλ Μέσι βραβεύτηκε για πέμπτη φορά στην καριέρα του με το "Χρυσό Παπούτσι" και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της σχετικής λίστας, αφήνοντας δεύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν ο μεγάλος νικητής για το "Χρυσό Παπούτσι" το 2018 και παρέλαβε το βραβείο του σε εκδήλωση που έγινε σήμερα (18/12) το μεσημέρι. Με 34 γκολ και 68 πόντους, ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα βγήκε πρώτος και για πέμπτη φορά και δεύτερη συνεχόμενη παρέλαβε το βραβείο, αφήνοντας δεύτερο τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τέσσερις κατακτήσεις.

"Δεν το περίμενα όλο αυτό, όταν ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας και να μπορέσω να πετύχω θριάμβους στο ποδόσφαιρο. Απολαμβάνω το άθλημα και κυρίως τους συμπαίκτες μου.

Είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, έχω τους καλύτερους συμπαίκτες του κόσμου δίπλα μου και αυτό κάνει τα πάντα να είναι πιο εύκολα για να καταφέρνω να βραβεύομαι", ανέφερε ο Μέσι.

Ο Αργεντινός, λοιπόν, έχει πέντε βραβεία, ένα λιγότερο το αντίπαλο δέος του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ δυο κατακτήσεις έχουν πολλοί παίκτες όπως ο Λουίς Σουάρες, ο Ντιέγκο Φορλάν, ο Γκερντ Μίλερ και ο Τιερί Ανρί.

Χρυσό Παπούτσι: Βραβεύτηκε για πέμπτη φορά ο Μέσι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ