ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χρυσή Μπάλα: Κακόγουστο αστείο με τον παρουσιαστή να ζητά... twerking από τη νικήτρια

Olympique Lyonnais' Ada Hegerberg celebrates with the Women's Ballon d'Or award during the Golden Ball award ceremony at the Grand Palais in Paris, France, Monday, Dec. 3, 2018. Awarded every year by France Football magazine since Stanley Matthews won it in 1956, the Ballon d'Or, Golden Ball for the best player of the year will be given to both a woman and a man. (AP Photo/Christophe Ena)
Olympique Lyonnais' Ada Hegerberg celebrates with the Women's Ballon d'Or award during the Golden Ball award ceremony at the Grand Palais in Paris, France, Monday, Dec. 3, 2018. Awarded every year by France Football magazine since Stanley Matthews won it in 1956, the Ballon d'Or, Golden Ball for the best player of the year will be given to both a woman and a man. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο παρουσιαστής της "Χρυσής Μπάλας", Μάρτιν Σόλβεϊγκ έκανε κακό χιούμορ, ρωτώντας τη νικήτρια, Άντα Χέγκερμπεργκ, αν μπορεί να κάνει... twerking. Η απολογία του για το ατυχές συμβάν και η απάντηση της 23χρονης Νορβηγίδας.

Ιστορία στο "Grand Palais" του Παρισιού έγραψε η Νορβηγίδα, Άντα Χέγκερμπεργκ, με την 23χρονη στράικερ της Λιόν να κατακτάει την πρώτη γυναικεία "Χρυσή Μπάλα" της ιστορίας.

Εντούτοις, η χαρά της μετριάστηκε από την πιο άβολη στιγμή όλης της εκδήλωσης, με την ίδια στο επίκεντρο, αφού έγινε αποδέκτρια ενός κακόγουστου αστείου, το οποίο... πάγωσε όλη την αίθουσα στο γκαλά του Παρισιού.

Άλλος θα έλεγε πως η ερώτηση που της έγινε ήταν σεξιστική, άλλος θα πει πως ήταν κακό χιούμορ. Όπως και να 'χει, αισθάνθηκε άσχημα όταν ο παρουσιαστής, Μάρτιν Σόλβεϊγκ, τη ρώτησε αν θα πανηγυρίσει το βραβείο της, κάνοντας twerking.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ κοιτούσε αποσβολωμένος, μην πιστεύοντας ότι όντως ακούστηκε κάτι τέτοιο, ενώ η ίδια η Νορβηγίδα παίκτρια φάνηκε να ενοχλείται, απαντώντας αρνητικά και αποχωρώντας άμεσα από το βήμα.

"ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΣΤΕΙΟ"

Ο σάλος που προκλήθηκε από το γεγονός αυτό, έφερε και την απάντηση από τον ίδιο τον Μάρτιν Σόλβεϊγκ, ο οποίος θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Έτσι, λοιπόν, μέσω βίντεο στο twitter έδωσε τη δική του απάντηση στην ομολογουμένως ατυχέστερη στιγμή όλης της βραδιάς:

"Θέλω να ζητήσω ειλικρινή συγγνώμη σε όσους αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι. Το θέμα μου είναι πως δεν της ζήτησα να κάνει twerk, αλλά να χορέψει ένα τραγούδι του Σινάτρα. Ο κόσμος που με γνωρίζει εδώ και 20 χρόνια, ξέρει πόσο σέβομαι τις γυναίκες. Ήταν ένα αστείο, αλλά μπορώ να κατανοήσω πως ήταν κακό αστείο".

Η ΧΕΓΚΕΡΜΠΕΡΓΚ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ

Όσο για την Άντα Χέγκερμπεργκ, αν και έδειξε εκνευρισμό, αμέσως μετά σε δηλώσεις της ανέφερε πως δεν αισθάνθηκε να προσβάλλεται και πως αμέσως μετά ο παρουσιαστής πήγε και της ζήτησε αμέσως συγγνώμη για το συμβάν. Ο Μάρτιν Σόλβεϊγκ τής ζήτησε να κάνει twerk, η ίδια προφανώς αρνήθηκε, όπως και να χορέψουν στο ρυθμό ενός τραγουδιού του Φρανκ Σινάτρα.

"Δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή τόσο άσχημα και ήρθε αμέσως και μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν το είχα σκεφτεί τόσο προσβλητικό. Όπως και να 'χει, πήρα τη Χρυσή Μπάλα", ανέφερε η κάτοχος τριών Champions League.

AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ