ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χίτσφελντ: "Αυτή είναι η καλύτερη Μπάγερν όλων των εποχών"

Χίτσφελντ: "Αυτή είναι η καλύτερη Μπάγερν όλων των εποχών"

Την άποψη πως η φετινή Μπάγερν Μονάχου του Πεπ Γουαρδιόλα είναι η καλύτερη ομάδα που είχαν ποτέ στην ιστορία τους οι Βαυαροί εξέφρασε με δηλώσεις του ο Ότμαρ Χίτσφελντ.

Τις δύο προηγούμενες σεζόν η Μπάγερν κατέκτησε τον τίτλο στη Bundesliga όμως στην Ευρώπη δεν έφτασε στο μεγάλο στόχο καθώς το 2014 την απέκλεισε η Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League (με το εκκωφαντικό μάλιστα 4-0 στη ρεβάνς του Μονάχου) και πριν μερικούς μήνες η Μπαρτσελόνα.

Φέτος ο Πεπ Γουαρδιόλα ευελπιστεί πως δεν θα τριτώσει το... κακό στην Ευρώπη και η ομάδα του θα φτάσει στην κατάκτηση του 6ου Champions League της ιστορίας της, με τον Ότμαρ Χίτσφελντ να είναι πεπεισμένος πως οι Βαυαροί έχουν το υλικό που απαιτείται για να αντεπεξέλξουν στην πίεση.

"Η Μπάγερν έχει την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ. Είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του Champions League μαζί με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Στη θεωρία, ο Γουαρδιόλα έχει τη δυνατότητα να κατεβάζει δύο διαφορετικές ενδεκάδες με παίκτες παγκόσμιας κλάσης όταν όλοι οι παίκτες του θα είναι διαθέσιμοι", τόνισε σε συνέντευξή του στην "Stuttgarter Nachrichten" ο πρωταθλητής Ευρώπης το 2001 με τη Μπάγερν, Ότμαρ Χίτσφελντ, και πρόσθεσε:

"Ο Γουαρδιόλα έχει διαφορετική φιλοσοφία από τους προκατόχους του. Έχει κάνει τις περισσότερες μεταγραφές από τη διεθνή και όχι από την εγχώρια αγορά, χωρίς αυτό να είναι κακό απαραίτητα".

Διαβάστε για τη ζωή της Μπάγερν με και χωρίς τον Ρόμπεν.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ