ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάτζι: "Ο γιος μου είναι καλύτερος από μένα"

Χάτζι: "Ο γιος μου είναι καλύτερος από μένα"

Ο Γκεόργκι Χάτζι αποθέωσε τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του γιου του, Ιανίς, εξηγώντας γιατί υπερέχει του ίδιου, όταν βρισκόταν στην αντίστοιχη ηλικία.

Ο Γκεόργκι Χάτζι θεωρείται πέραν πάσης αμφιβολίας ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που ανέδειξε το ρουμανικό ποδόσφαιρο, όμως εάν εμπιστευτούμε τα λεγόμενα του, σύντομα ο γιος του, Ιανίς, θα τον ξεπεράσει! Διότι ο "Μαραντόνα των Καρπαθίων" δεν φείδεται εγκωμίων όταν μιλά για τον γιο του και τον χαρακτήρισε καλύτερο, απ' ότι ήταν ο ίδιος στην ηλικία του!

Εάν πρόκειται για έναν υπερενθουσιασμένο πατέρα ή βλέπει πιο μακριά από τους υπόλοιπους, αυτό θα το δείξει η ιστορία!

"Έχει ταλέντο και τα ψυχικά χαρίσματα. Παίζει με κίνητρο, είναι ανιδιοτελής, προσπαθεί για την ομάδα. Μπορεί να δώσει ασίστ, να αποφασίζει γρήγορα, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια - εγώ κλωτσούσα πάντα με το αριστερό. Επιλέγει σωστά στην τελική πάσα, μπορεί να σουτάρει. Πρέπει να δουλέψει σε πολλούς τομείς, βέβαια, αλλά βελτιώνεται διαρκώς. Πρέπει να τον κρατήσουμε προσγειωμένο, όμως είναι καλύτερος απ' ότι ήμουν εγώ στην ηλικία του. Μια μέρα, θα γίνει αρχηγός στη Ρουμανία" ήταν τα σχόλια του Γκεόργκι Χάτζι για τον γιο του, στην εφημερίδα The Times.

Ο Ιανίς Χάτζι αγωνίζεται στη Βιτορούλ Κοστάντζα, την ομάδα που διοικεί ο διάσημος πατέρας του, ως δανεικός από τη Φιορεντίνα, η οποία αγόρασε τα δικαιώματα του το καλοκαίρι του 2015, έναντι 1 εκατομμυρίου ευρώ. Επιπροσθέτως, έχει χριστεί διεθνής με τη Ρουμανία Κ18.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ