ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάαλαντ: Ζητά "τρελά λεφτά" από την Λειψία για να υπογράψει

Salzburg's Erling Braut Haland celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super)
Salzburg's Erling Braut Haland celebrates after scoring his side's third goal during the Champions League group E soccer match between Liverpool and Red Bull Salzburg at Anfield stadium in Liverpool, England, Wednesday, Oct. 2, 2019. (AP Photo/Jon Super) AP

H αξία του Χάαλαντ αυξάνεται συνεχώς, κάτι που θέλει να εκμεταλλευτεί ο 19χρονος, που αξιώνει μισθό 8.000.000 ευρώ από την Λειψία για να υπογράψει.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ θεωρείται ήδη ένα από τα πιο hot ονόματα αυτή τη στιγμή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ένα σωρό ομάδες σφάζονται στα πόδια του, ενώ ο 19χρονος πρόσφατα βρέθηκε στη Γερμανία και συζήτησε με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ μία πιθανή συνεργασία.

Για το Νορβηγό επιθετικό της Σάλτσμπουργκ έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μεγάλα κλαμπ όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους, αλλά και η Λειψία του Τζούλιαν Νάγκελσμαν που διανύει εξαιρετική πορεία τη φετινή σεζόν. Η γερμανική ομάδα έχει το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς με τους Αυστριακούς, την Red Bull και οι "Ταύροι" θέλουν να εκμεταλλευτούν αυτή τη σχέση και να υπογράψουν το διαμάντι της Νορβηγίας.

Σύμφωνα με τη Bild όμως, ο Χάαλαντ αξιώνει ένα πολύ μεγάλο ποσό που φτάνει τα 8.000.000 ευρώ, δηλαδή οκτώ φορές πάνω από αυτά που παίρνει αυτή τη στιγμή. Η Λειψία δεν φτάνει σε αυτά τα λεφτά αφού ακολουθεί μία άλλη μεταγραφική πολιτική και όπως ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή, δεν πρόκειται να του δώσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια.

Η εξέλιξη αυτή ίσως τελικά να ευνοήσει την Ντόρτμουντ ή έναν άλλο γίγαντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θα είναι διατεθειμένος να δώσει αυτά τα λεφτά για έναν 19χρονο. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Χάαλαντ με την Σάλτσμπουργκ εκπνέει το 2023, όμως αυτό μπορεί να σπάσει αφού η ρήτρα του είναι μόλις στα 12 εκατ. ευρώ.

Photo Credits: AP / Jon Super

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ