Χάαλαντ: Ο υπεύθυνος ασφαλείας του club εξήγησε γιατί έδιωξε τον Νορβηγό

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν αναγκάστηκε να φύγει από club της Νορβηγίας επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά λόγω του κορονοϊού.

Η είδηση ότι club στη Νορβηγία ζήτησε από τον Έρλινγκ Χάαλαντ να φύγει προκάλεσε αίσθηση. Ωστόσο, τελικά δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον πλέον αρμόδιο. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού τόνισε πως ο 19χρονος Νορβηγός δεν ήταν μεθυσμένος όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Ο λόγος για τον οποίο ζητήθηκε από τον Χάαλαντ να φύγει είχε να κάνει με τον κορονοϊό.

Η παρουσία του Χάαλαντ στο μαγαζί δημιούργησε συνωστισμό αφού όλοι ήθελαν να τον δουν από κοντά και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. Έτσι, οι άνθρωποι του μαγαζιού ήταν αδύνατο να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό και ζήτησαν από τον Χάαλαντ να αποχωρήσει.

"Ο Χάαλαντ δεν έπινε, κατανόησε την κατάσταση και συνεργάστηκε μαζί μας.  Εξαιτίας της παρουσίας του, πολλοί φίλαθλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο και δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε την τήρηση των μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας του κορονοϊού. Γι' αυτό και τον προσκαλέσαμε να αποχωρήσει" είπε με δηλώσεις του στην "Bild" ο υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού.

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.