ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάαλαντ: Ο υπεύθυνος ασφαλείας του club εξήγησε γιατί έδιωξε τον Νορβηγό

Dortmund's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Schalke 04 in Dortmund, Germany, Saturday, May 16, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Martin Meissner, Pool)
Dortmund's Erling Haaland celebrates after scoring the opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Schalke 04 in Dortmund, Germany, Saturday, May 16, 2020. The German Bundesliga becomes the world's first major soccer league to resume after a two-month suspension because of the coronavirus pandemic. (AP Photo/Martin Meissner, Pool) AP

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ δεν αναγκάστηκε να φύγει από club της Νορβηγίας επειδή ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, αλλά λόγω του κορονοϊού.

Η είδηση ότι club στη Νορβηγία ζήτησε από τον Έρλινγκ Χάαλαντ να φύγει προκάλεσε αίσθηση. Ωστόσο, τελικά δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις από τον πλέον αρμόδιο. Ο υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού τόνισε πως ο 19χρονος Νορβηγός δεν ήταν μεθυσμένος όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Ο λόγος για τον οποίο ζητήθηκε από τον Χάαλαντ να φύγει είχε να κάνει με τον κορονοϊό.

Η παρουσία του Χάαλαντ στο μαγαζί δημιούργησε συνωστισμό αφού όλοι ήθελαν να τον δουν από κοντά και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. Έτσι, οι άνθρωποι του μαγαζιού ήταν αδύνατο να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό και ζήτησαν από τον Χάαλαντ να αποχωρήσει.

"Ο Χάαλαντ δεν έπινε, κατανόησε την κατάσταση και συνεργάστηκε μαζί μας. Εξαιτίας της παρουσίας του, πολλοί φίλαθλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία μαζί του και να πάρουν ένα αυτόγραφο και δεν μπορούσαμε να εγγυηθούμε την τήρηση των μέτρων για τον έλεγχο της πανδημίας του κορονοϊού. Γι' αυτό και τον προσκαλέσαμε να αποχωρήσει" είπε με δηλώσεις του στην "Bild" ο υπεύθυνος ασφαλείας του μαγαζιού.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ