ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Xάαλαντ: "Ο Σόλσκιερ μου έμαθε τα μυστικά της θέσης"

Xάαλαντ: "Ο Σόλσκιερ μου έμαθε τα μυστικά της θέσης"

Ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Χάαλαντ, σε συνέντευξη στη Νορβηγία αποκάλυψε τα ιδιαίτερα μαθήματα που του έκανε ο συμπατριώτης πρώην προπονητής του στη Μόλντε, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ιδιαίτερη αναφορά στον πρώην προπονητή του στη Μόλντε (τη σεζόν 2017-2018), Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, επιφύλαξε ο Έρλινγκ Χάαλαντ μιλώντας στην πατρίδα του Νορβηγία.

Ο 19χρονος επιθετικός της Ντόρτμουντ μιλώντας στο Eurosport έπλεξε το εγκώμιο του συμπατριώτη του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αποκάλυψε ότι του έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στα τελειώματα μετά τις προπονήσεις, αλλά και τα ματς της Μόλντε.

"Δούλευα με τον Σόλσκερ μετά από τις προπονήσεις. Θυμάμαι ότι μετά από τα ματς, καθόταν και μου έδειχνε μερικά πράγματα στα τελειώματα.

Μου είπε να μην βάζω όλη μου τη δύναμη και να να μην προσπαθώ να καταστρέψω την αντίπαλη εστία. Κατάλαβα ότι μου είπε κάτι που δεν ήξερα και δούλεψα αρκετά πάνω σε αυτό. Μου έμαθε τα μυστικά.

Μου είπε ότι το πιο σημαντικό είναι να έχεις καλή θέση μέσα στην περιοχή. Έτσι έχεις περισσότερες πιθανότητες να σκοράρεις", υποστήριξε ο Χάαλαντ.

Photo credits: AP Images

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ