ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε ομάδα ο Ολαϊτάν

Βρήκε ομάδα ο Ολαϊτάν
EUROKINISSI

Μετά από έξι μήνες δίχως ομάδα λόγω της λύσης του συμβολαίου του με τον Πανιώνιο, ο Μάικλ Ολαϊτάν υπέγραψε στην πρωταθλήτρια Γεωργίας Σαμτρέντια.

Μετά από μισή σεζόν δίχως ομάδα, ο Μάικλ Ολαϊτάν επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και για πρώτη φορά στην επαγγελματική σταδιοδρομία του δεν ανήκει σε ελληνική ομάδα. Ο Νιγηριανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σαμτρέντια από τη Γεωργία και θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής είχε μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο τον Φεβρουάριο του 2017 κι έκτοτε περίμενε το καλοκαίρι για να βρει ομάδα. Εν τέλει κατέληξε στο πρωτάθλημα Γεωργίας, το οποίο βρίσκεται στην 23η αγωνιστική του.

Η Σαμτρέντια είναι η περσινή πρωταθλήτρια της χώρας, κάνοντας την έκπληξη, ωστόσο φέτος βρίσκεται στην 3η θέση, πίσω από Ντινάμο Τιφλίδας και Τορπέντο Κουτάισι.

Ο Ολαϊτάν άρχισε την καριέρα του από τη Βέροια τον Ιανουάριο του 2011, η οποία τον απέκτησε από τους Μάιτι Τζετς της πατρίδας του. Το καλοκαίρι του 2013 αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό και παραχωρήθηκε δανεικός κατά σειρά σε Εργοτέλη, Τβέντε και Κόρτραϊκ. Το καλοκαίρι του 2016 έφυγε ως ελεύθερος για τον Πανιώνιο, από όπου έλυσε το συμβόλαιό του πριν από το τέλος της περσινής σεζόν.

Ο οκτώ φορές διεθνής με τη Νιγηρία κ-20 βρίσκεται στην πόλη της δυτικής Γεωργίας από την Τετάρτη, αρχίζοντας προπονήσεις με την οποία στην οποία υπέγραψε μέχρι το τέλος του 2018.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ