ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραζιλία - Ουρουγουάη: Το τάκλιν του Καβάνι στον συμπαίκτη του, Νεϊμάρ (VIDEO)

Uruguay's Edinson Cavani, background, stops Brazil's Neymar during the international friendly soccer match between Brazil and Uruguay at the Emirates Stadium, London, Friday, Nov. 16, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Uruguay's Edinson Cavani, background, stops Brazil's Neymar during the international friendly soccer match between Brazil and Uruguay at the Emirates Stadium, London, Friday, Nov. 16, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Έντινσον Καβάνι "γκρέμισε" τον συμπαίκτη του στην Παρί Σεν-Ζερμέν, Νεϊμάρ, οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες, αλλά στο τέλος ο Ουρουγουανός αγκάλιασε τον Βραζιλιάνο στο φιλικό μεταξύ των δύο εθνικών ομάδων από τη Νότια Αμερική. (VIDEO)

Ο Νεϊμάρ ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι - στο οποίο υπέπεσε ο Λασάλτ ανατρέποντας τον Ντανίλο - και πέτυχε το 60ό του γκολ με την εθνική Βραζιλίας, η οποία νίκησε 1-0 σε φιλικό στο "Emirates" την αντίστοιχη της Ουρουγουάης.

Μία από τις κορυφαίες στιγμές του φιλικού του Λονδίνου ήταν η φάση, στην οποία ο Έντινσον Καβάνι "γκρέμισε" στον Νεϊμάρ. Οι δυο τους μπορεί να είναι συμπαίκτες στην Παρί Σεν-Ζερμέν, αλλά δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις.

Πέρυσι είχαν διαπληκτιστεί σε διάρκεια ματς της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας για το ποιος θα εκτελούσε φάουλ, ενώ πεδίο διαμάχης τους (φημολογείται ότι) ήταν και το πριμ για τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Ο "ματαδόρ" έκανε φάουλ στον "Νέι", οι δυο τους αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες , αλλά στο τέλος ο Ουρουγουανός (αντίκρισε την κίτρινη κάρτα) αγκάλιασε τον Βραζιλιάνο. Δείτε τα χαρακτηριστικά videos:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ