ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραζιλία - Ουρουγουάη 1-0: Νίκη για τη "σελεσάο" με το 60ό γκολ του Νεϊμάρ (VIDEO)

Brazil's Neymar celebrates after scoring a penalty during the international friendly soccer match between Brazil and Uruguay at the Emirates Stadium, London, Friday, Nov. 16, 2018. (AP Photo/Matt Dunham)
Brazil's Neymar celebrates after scoring a penalty during the international friendly soccer match between Brazil and Uruguay at the Emirates Stadium, London, Friday, Nov. 16, 2018. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Ο Νεϊμάρ ήταν εύστοχος στην εκτέλεση πέναλτι - στο οποίο υπέπεσε ο Λασάλτ ανατρέποντας τον Ντανίλο - και πέτυχε το 60ό του γκολ με την εθνική Βραζιλίας, η οποία νίκησε σε φιλικό στο "Emirates" την αντίστοιχη της Ουρουγουάης. (VIDEO)

Ο Νεϊμάρ ήταν ο νικητής στη μάχη με το φίλο και πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Λουίς Σουάρες. Η εθνική Βραζιλίας νίκησε 1-0 την αντίστοιχη της Ουρουγουάης σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Emirates" του Λονδίνου χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του "Νέι" στο 75ο λεπτό.

Ο σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν πέτυχε το 60ό του γκολ με τη "σελεσάο", είναι ο τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της "καναρίνια" και κυνηγά τους Ζίκο (66), Ρονάλντο (67) και Πελέ (95). Ο Νεϊμάρ ευστόχησε σε πέναλτι που δόθηκε ύστερα από την ανατροπή του Ντανίλο από τον Λασάλτ.

Σωστά ακυρώθηκε γκολ στον Νεϊμάρ, καθώς βρέθηκε σε θέση οφσάιντ. Το "10" της Βραζιλίας δέχθηκε εγκληματικό τάκλιν από τον Ματίας Βεσίνο, αν και ο μέσος της Ίντερ τη γλίτωσε με κίτρινη κάρτα (θα έπρεπε να είχε αποβληθεί).

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον, Ντανίλο, Μαρκίνιος, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Αρτούρ, Ουάλας, Ρενάτο Αουγκούστο (59' Αλάν), Ντόουγκλας Κόστα (67' Ρισάρλιζον), Νεϊμάρ, Ρομπέρτο Φιρμίνο.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Όσκαρ Ταμπάρες): Καμπάνια, Ματίας Σουάρες (81' Λέμος), Μέντες, Κάσερες, Λάσαλτ, Μπεντανκούρ, Τορέιρα, Βεσίνο (85' Φέντε Βαλβέρδε), Καβάνι, Περέιρο (77' Χόναταν Ροντρίγκες), Λουίς Σουάρες.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ 0-1 (HIGHLIGHTS)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ