ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβεία FIFA: Το τάκλιν του Ζέεντορφ στον γιο του Μαρσέλο!

Brazil's soccer player Marcelo and his family arrive for the ceremony of the Best FIFA Football Awards in the Royal Festival Hall in London, Britain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Brazil's soccer player Marcelo and his family arrive for the ceremony of the Best FIFA Football Awards in the Royal Festival Hall in London, Britain, Monday, Sept. 24, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Ο Μαρσέλο ήταν μεταξύ των υψηλών προσκεκλημένων στο γκαλά της FIFA στο Λονδίνο, ωστόσο την παράσταση έκλεψε ο αεικίνητος γιος του που σταματιόταν μόνο με... τάκλιν. Δείτε VIDEOS.

Η λαϊκή ρήση για το μήλο που έπεσε κάτω από τη μηλιά ταιριάζει γάντι στην περίπτωση του Μαρσέλο και του γιου του, με τον βλαστάρι του αριστερού φουλ-μπακ της Ρεάλ Μαδρίτης όχι μόνο να μοιάζει πολύ φυσιογνωμικά στον πατέρα του αλλά να έχει πάρει και μπόλικο από το ποδοσφαιρικό dna του.

Όσοι μάλιστα βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Λονδίνο στο γκαλά της FIFA για τη βράβευση των κορυφαίων της σεζόν το διαπίστωσαν ιδίοις όμμασι, με τον πιτσιρικά να "τρελαίνει κόσμο" με τα κόλπα που έκανε με μία ποδοσφαιρική μπάλα πάνω στο πράσινο χαλί και να έχει ως highlight και μία ντρίμπλα στον Γκάρι Νέβιλ που πήγε να τον σταματήσει.

Ποιος ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να τον "εξουδετερώσει"; Ο παλαίμαχος άσος των Άγιαξ, Ρεάλ, Μίλαν και Ίντερ, Κλάρενς Ζέεντορφ, με ένα τάκλιν πάντως που ήταν για... κίτρινη κάρτα!

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ