ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβεία FIFA: Αυτούς ψήφισαν Σκίμπε και Τοροσίδης

UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
UEFA NATIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το γκαλά της FIFA για τη βράβευση των κορυφαίων ολοκληρώθηκε με τον Λούκα Μόντριτς να ψηφίζεται ως καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Αλήθεια, η Ελλάδα που εκπροσωπήθηκε από τους Μίχαελ Σκίμπε και Βασίλη Τοροσίδη τι ψήφισε;

Απαστράπτοντες οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, οι παράγοντες και οι συνοδοί τους γιόρτασαν στο Λονδίνο την ανάδειξη των κορυφαίων της περασμένης σεζόν. Καλύτερος παίκτης ψηφίστηκε ο Λούκα Μόντριτς, ενώ πρώτος των πρώτων στους κόουτς, ο Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Από τη διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων δεν έλειψε και η Ελλάδα, αφού οι Μίχαελ Σκίμπε και Βασίλης Τοροσίδης έβαλαν το δικό τους λιθαράκι με τις ψήφους τους.

Μεταξύ των δύο, νικητής στην επιλογή "The Best FIFA Men's Player" ήταν ο κάπτεν της Εθνικής, μιας κι έδωσε την πρώτη ψήφο στον Λούκα Μόντριτς, ενώ τις επόμενες δύο στους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Ο Σκίμπε επέλεξε τα νιάτα, αφού διάλεξε ως νούμερο ένα τον Κιλιάν Εμπαπέ! Επόμενοι στις επιλογές του οι Κέβιν Ντε Μπράινε και Λούκα Μόντριτς.

Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΝΕΣΤΟ

Όσον αφορά τους προπονητές, εκεί ο Σκίμπε "κέρδισε" τον Τοροσίδη, καθώς η επιλογή του επικράτησε κιόλας στην τελική ψηφοφορία. Ο Γερμανός, λοιπόν, έριξε... δαγκωτό στον Ντινιέ Ντεσάμπ, τον Παγκόσμιο πρωταθλητή με τη Γαλλία πριν από μερικούς μήνες στη Ρωσία.

Οι άλλες επιλογές του 53χρονου ήταν οι Πεπ Γκουαρντιόλα και Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Τοροσίδης από την άλλη έκανε την έκπληξη και την πρώτη του ψήφο την έδωσε στον κόουτς της Μπαρτσελόνα και πρώην του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε! Έπειτα, ψήφισε τον Αλέγκρι και τέλος τον Γκουαρντιόλα.

Αυτές ήταν οι "γαλανόλευκοι" ψήφοι, και του χρόνου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ