ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βράνιες: "Μένω στην Άντερλεχτ"

Ο Όγκνιεν Βράνιες διαμαρτύρεται με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Όγκνιεν Βράνιες διαμαρτύρεται με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Όγκνιεν Βράνιες τόνισε πως δεδομένα θα παραμείνει στην Άντερλεχτ αυτή την σεζόν, τονίζοντας πως οι φήμες για τον μέλλον του δεν τον άφησαν να ηρεμήσει.

Ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το μέλλον του ήταν ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο Βόσνιος στόπερ τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στην Άντερλεχτ αυτή τη σεζόν και επεσήμανε ότι οι φήμες για τον μέλλον του δεν τον άφησαν να ηρεμήσει.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την επιστροφή του στην Άντερλεχτ: "Δεν με εκπλήσσει το γεγονός ότι η διοίκηση με εμπιστεύτηκε. Εξάλλου έχω τις ικανότητες να βοηθήσω την Αντερλεχτ. Εχω βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια. Μαζί μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα".

Για την οξύθυμη συμπεριφορά που βγάζει στο χορτάρι: "Πρέπει να μάθω να το αντιμετωπίζω, γιατί αυτή η εικόνα ενός επιθετικού παίκτη είναι δικό μου λάθους λόγω κάποιον κακών ενεργειών μου στα γήπεδα στο παρελθόν. Αυτό έχει επηρεάσει τους διαιτητές. Ωστόσο, έχω αλλάξει, έχω ηρεμήσει".

Για το αν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα μείνει στην ομάδα: "Ναι, αυτή τη σεζόν θα μείνω!".

Για τα όσα γράφουν τα ελληνικά ΜΜΕ περί επιστροφής: "Είναι απίστευτο. Όλες οι φήμες προέρχονται από Έλληνες δημοσιογράφους, που έγραφαν ότι δεν με υπολογίζει η Άντερλεχτ. Κανένας στην Άντερλεχτ δεν μου είπε ότι πρέπει να φύγω. Στην Ελλάδα βέβαια τα ΜΜΕ ήταν σίγουρα: "Η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί τον Βράνιες" Εξαιτίας των πρωτοσέλιδων, δεν μπορούσα να ηρεμήσω για επτά μήνες. Κοιτάξτε, αγαπώ την ΑΕΚ και εύχομαι στην ομάδα κάθε επιτυχία, αλλά είμαι και θα παραμείνω παίκτης της Άντερλεχτ".

Για το αν κάνει τατουάζ με το σήμα της Άντερλεχτ όπως έχει με την ΑΕΚ: "Αν νιώσω την ίδια αγάπη που ένιωσα στην ΑΕΚ και εδώ, γιατί όχι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ